2347

PURITO Breeze Water gélkrém

Töltsd újra és nyugtasd meg a dehidratált, felhevült bőrt! Ez az Eucoolan(K)-val és gliceril-glükoziddal összeállított könnyű gél típusú hidratáló krém hűsítő hatást és hidratálást biztosít a napsugárzás és más környezeti hatások miatt túlhevült és kipirosodott bőr számára.

PURITO Breeze Water Gel Cream

7 480 Ft
7480
Raktáron

A szellő frissessége és a víz hidratáló ereje egyszerre nyugtatja és hidratálja a bőrt!

Ez az Eucoolan(K)-val és gliceril-glükoziddal összeállított könnyű gél típusú hidratáló krém hűsítő hatást és hidratálást biztosít a napsugárzás és a külső agresszorok miatt túlhevült és kipirosodott bőr számára. Nyugtató hatású összetevőkkel, például aloe verával, allantoinnal és kamillával gazdagítva segít megnyugtatni a kipirosodott, érzékeny bőrt. Elengedhetetlen kellék a perzselő, forró napokon, illetve a könnyű hidratálást igénylő bőr számára.

A termék színe összetevői sajátosságaiból adódóan változhat, ez a termék minőségét nem befolyásolja és a termék továbbra is biztonsággal használható.

Főbb összetevők:

Az Eucoolan (Eucommia Ulmoides kéreg kivonat, butilén-glikol és víz kombinációjából álló összetevő) lehűti a bőr hőmérsékletét és csillapítja a hő okozta bőrirritációt.

A Glyceryl Glucoside (a glükóz és glicerin természetes reakciójából keletkező növényi eredetű, hidratáló összetevő) segít hidratálni a száraz bőrt és erősíti a bőrt az egészséges bőrbarrierért.

Szinergiában ható összetevők: aloé levél kivonat hidratálja és segít megnyugtatni a bőrt. Az allantoin szintén hatékony bőrnyugtató. Az Anthemis Nobilis (kamilla) virágkivonat védi a bőrt a külső agresszoroktól.

PEG-mentes - Parabénmentes - Szilikonmentes - Etanolmentes - Illatanyagmentes

Mely bőrtípusokra ajánlott: száraz, érzékeny, kombinált

Bőrproblémák: bőrpír, vízhiány, érzékenység

Használat: Az arcápolás utolsó szakaszában használd. Vidd fel a bőrre egyenletesen a megfelelő mennyiséget.

Termék eredeti neve: PURITO Breeze Water Gel Cream

Kiszerelés: 80ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés