2135

PAXMOLY Real Gold arcmaszk

Fakó a bőröd? Ez az arany-kivonattal és öregedésgátló baicainnal dúsított maszk, feléleszti a bőröd! A niacinamiddal és adenozinnal, valamint tiszta, biztonságos összetevőkkel készült arcmaszk gazdagon hidratálja, ásványi anyagokkal látja el, ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt.

PAXMOLY Real Gold Mask Pack

430 Ft
430
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Arany-kivonat és bajkáli csucsóka-kivonat serkenti a sejtmegújulást, a vitalitástól ragyogó bőrért!

A PAXMOLY Real Gold arcmaszkja arany és baicalin (bajkáli csucsóka-kivontat hatóanyaga) tartalommal, valamint más növényi kivonatokkal segít visszaadni a bőr feszességét és fiatalos ragyogását. Gazdagon hidratálja a bőrt, így az puhább, finomabb és élettelibb lesz. A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe.

A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magasfokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 14 vitatott összetevőtől! Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Arany: növeli a bőrsejtek vitalitását Bajkáli csucsóka: serkenti a sejtmegújító folyamatokat, védi a bőrt, és anti-aging hatású

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: PAXMOLY Real Gold Mask Pack

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

paxmoly-real-gold-arcmaszk-leiraskoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
PAXMOLY Real Gold arcmaszk | Kor: 35-54 | Bőrtípus: zsíros

Próbáljátok ki.

Bevallom, én szemfényvesztésnek tartom az arany bőrre gyakorolt csoda tévő hatásának reklámozását, de ez a maszk szépen teljesít. Talán a cuki nevű csucsóka dolgozik benne. Örülök, hogy kipróbáltam, fogom még használni.