2132

PAXMOLY Super Aqua arcmaszk

Egy maszk telis-tele természetes növényi kivonatokkal segít élettelivé tenni a környezeti hatások miatt károsodott, érzékeny bőrt. Nacinamiddal és adenozinnal valamint tiszta, biztonságos összetevőkkel készült arcmaszk, amely gazdagon hidratálja, ásványi anyagokkal tölti fel és feszesebbé teszi a bőrt.

PAXMOLY Super Aqua Mask Pack

430 Ft
430
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Mélytengeri felfrissülés a környezeti hatásoktól terhelt, rugalmatlan bőrnek!

A Paxmoly Super Aqua arcmaszkja mélytengeri víz tartalommal és 11-féle növényi kivonattal segít visszaadni a bőr egészséges ragyogását és rugalmasságát. Táplálja és gazdagon hidratálja a bőrt, így az selymessé és élettelivé válik.

A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe. A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magas fokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 14 vitatott összetevőtől!

Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Mélytengeri víz: ásványi anyagokban gazdag, tiszta összetevő gazdag hidratáló hatással, amely egyensúlyba hozza a bőrt.

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: PAXMOLY Super Aqua Mask Pack

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

paxmoly-super-aqua-arcmaszkkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
PAXMOLY Super Aqua arcmaszk | Kor: 35-54 | Bőrtípus: zsíros

Jó.

Igazából a mélytengeri felfrissülés szlogen fogott meg. Jól teljesít, de nem emelkedik ki a többi - általam ismert - hidratáló maszk közül.