2134

PAXMOLY Real Arbutin arcmaszk

Természetes növényi kivonatokkal és 5% arbutinnal dúsított arcmaszk, amely rugalmassá és egyenletesebb tónusúvá teszi a pigmentfoltos bőrt. Bőrfeszesítő adenozinnal, folthalványító nacinamiddal és biztonságos összetevőkkel készült arcmaszk, amely gazdagon hidratálja és fiatalosan ragyogóvá teszi a bőrt.

PAXMOLY Real Arbutin Mask Pack

430 Ft
430
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

5% Arbutinos maszk a kristálytisztán ragyogó, egyenletes tónusú bőrért!

A Paxmoly bőrtónus kiegyenlítő arcmaszkja 5% arbutin tartalommal és növényi kivonatokkal segít visszaadni a bőr feszességét és fiatalos ragyogását. Gazdagon hidratálja a bőrt, így az tömörebb és élettelibb lesz.

A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe. A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magasfokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 14 vitatott összetevőtől!

Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Arbutin: folthalványító összetevő, a melanin termeléséért felelős enzim, a tirozináz működését gátolja, így segít csökkenteni a bőrben a túlzott melanin képződést.

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: PAXMOLY Real Arbutin Mask Pack

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

paxmoly-real-arbutin-arcmaszkkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
PAXMOLY Real Arbutin arcmaszk | Kor: 35-54 | Bőrtípus: zsíros

5*

A kávés tesójával felváltva használtam - az esti rutin lezárásaként- két hétig. Látványosan egységesedett az arcom színe.