2133

PAXMOLY hialuronsavas arcmaszk

Hidratálj, hidratálj, hidratálj! Ez az arcmaszk természetes növényi kivonatokkal és hialuronsavval rugalmassá és élettelivé teszi a bőrt. Bőrfeszesítő adenozinnal és tónuskiegyenlítő nacinamiddal valamint biztonságos összetevőkkel készült arcmaszk, amely gazdagon hidratálja, feltölti a bőrt.

PAXMOLY Real Hyaluronic Acid Mask Pack

430 Ft
430
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Hialuronsavas hidratálás a nedvességgel teli, rugalmas bőrért!

A Paxmoly hialuronsavas arcmaszkja nátrium-hialuronát tartalommal és növényi kivonatokkal segít visszaadni a bőr feszességét és egészséges megjelenését. Gazdagon hidratálja a bőrt, így az tömörebb, feszesebb és selymesen puha lesz.

A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe. A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magasfokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 14 vitatott összetevőtől!

Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Nátrium-hialuronát: a bőrben természetesen is előforduló hidratáló anyag a hialuronsav sója, amely sokkal kisebb molekulatömegű, ezért könnyen behatol a bőrbe. Saját tömegéhez képest ezerszeres mennyiségű vizet képes megkötni. Tiszta összetevő kimagasló hidratáló hatással, amely egyensúlyba hozza a bőrt.

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: PAXMOLY Real Hyaluronic Acid Mask Pack

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

paxmoly-hialuronsavas-arcmaszkkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
PAXMOLY hialuronsavas arcmaszk | Kor: 35-54 | Bőrtípus: zsíros

Hidratál, ahogy ígéri.

Szépen illeszkedik az arcra, ami nem mondható el minden ásziai maszkról. Jó az anyaga, bőségesen át van itatva. Wellness élményt nyújt.