2366

Mediheal W.H.P White Hydrating Black arcmaszk Ex

WHP komplexet (White Hydrating Power) tartalmazó faszenes arcmaszk, niacinamiddal és acai gyümölccsel, amely egyenletesebbé teszi a bőrtónust, miközben olyan természetes összetevőket is tartalmaz amelyek hatékonyan a bőrbe zárják a nedvességet. Koncentrált hatóanyagaival tisztít, javítja a bőrtónust és hidratál is egyben.

Mediheal W.H.P White Hydrating Black Mask EX

900 Ft
900
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Egyentetesebb tónusú, hidratált bőr, mintha professzionális kezelést kapott volna!

Ez az arcmaszk hatékony kezelést biztosít egyenetlen bőrtónus esetén olyan természetes hatóanyagokkal, amint pl. a nacinamid (N3-vitamin), az acai gyümölcskivonat valamint természetes vízmegkötő cukorfélék.

A Mediheal 10 éves tapasztalatát és innovatív megközelítéseit felhasználva a mindennapokban is elérhető, mégis rendkívül sokoldalú arcmaszkokat készít, a legkülönbözőbb bőrproblémákra.

A niacinamid és az acai bogyó gyümölcskivonat javítják a bőr tónusát, míg az "Aqua Seal" fantázianévre keresztelt formula komponens (xilitil-glükozid, anhidroxilit és xilit) bőséges nedvességet zár a bőrbe.

A faszénnel átdolgozott maszkanyag terápiás hatással van a bőrre, segít enyhíteni a bőrre nehezedő stresszt és visszaállítja vitalitását. A faszenes maszk anyaga szorosan illeszkedik a bőrhöz, hogy biztosítsa az eszencia hatékony felszívódását, továbbá antibakteriális hatást fejt ki.

Használat: 1. Tisztítás és tonizálás után simítsd a maszkot az arcodra, lazíts 10-20 percig, vagy amíg a logó meg nem jelenik, majd távolítsd el a maszkot. Végül finoman ütögesd/ masszírozd a bőrbe a maradék eszenciát.

Termék eredeti neve: Mediheal W.H.P White Hydrating Black Mask EX

Kiszerlés: 1 db (25ml)

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés