2366

Mediheal W.H.P White Hydrating Black arcmaszk Ex

WHP komplexet (White Hydrating Power) tartalmazó faszenes arcmaszk, niacinamiddal és acai gyümölccsel, amely egyenletesebbé teszi a bőrtónust, miközben olyan természetes összetevőket is tartalmaz amelyek hatékonyan a bőrbe zárják a nedvességet. Koncentrált hatóanyagaival tisztít, javítja a bőrtónust és hidratál is egyben.

Mediheal W.H.P White Hydrating Black Mask EX

900 Ft
900
Raktáron

Egyentetesebb tónusú, hidratált bőr, mintha professzionális kezelést kapott volna!

Ez az arcmaszk hatékony kezelést biztosít egyenetlen bőrtónus esetén olyan természetes hatóanyagokkal, amint pl. a nacinamid (N3-vitamin), az acai gyümölcskivonat valamint természetes vízmegkötő cukorfélék.

A Mediheal 10 éves tapasztalatát és innovatív megközelítéseit felhasználva a mindennapokban is elérhető, mégis rendkívül sokoldalú arcmaszkokat készít, a legkülönbözőbb bőrproblémákra.

A niacinamid és az acai bogyó gyümölcskivonat javítják a bőr tónusát, míg az "Aqua Seal" fantázianévre keresztelt formula komponens (xilitil-glükozid, anhidroxilit és xilit) bőséges nedvességet zár a bőrbe.

A faszénnel átdolgozott maszkanyag terápiás hatással van a bőrre, segít enyhíteni a bőrre nehezedő stresszt és visszaállítja vitalitását. A faszenes maszk anyaga szorosan illeszkedik a bőrhöz, hogy biztosítsa az eszencia hatékony felszívódását, továbbá antibakteriális hatást fejt ki.

Használat: 1. Tisztítás és tonizálás után simítsd a maszkot az arcodra, lazíts 10-20 percig, vagy amíg a logó meg nem jelenik, majd távolítsd el a maszkot. Végül finoman ütögesd/ masszírozd a bőrbe a maradék eszenciát.

Termék eredeti neve: Mediheal W.H.P White Hydrating Black Mask EX

Kiszerlés: 1 db (25ml)

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés