2258

It's Skin POWER 10 Formula VC Effector Blemish Catcher szérum

Szépséghibák? Ez a szérum segít felvenni velük a küzdelmet! Halványítja a pigmentfoltokat, antioxidánsokkal védi a bőrt, és természetesen ragyogóvá teszi. Kifejezetten egyenetlen tónusú, fakó bőrre tervezték. Zöldparadicsom-kivonattal és C-vitaminnal biztosítja a bőr élénk, tiszta megjelenését.

It'S Skin Power 10 Formula Vc Effector Blemish Catcher

5 990 Ft
5990
Raktáron

C-vitaminnal és zöldparadicsom-kivonattal csökkenti a bőrhibákat!

Ha egyenetlen a bőrtónusod vagy sötét foltok tarkítják, a POWER 10 Formula VC Effector megújult változata, a Blemish Catcher a legjobb segítőd lehet. 80% zöldparadicsom-kivonatot tartalmaz, valamint tiszta C-vitamint és más C-vitamin származékokat, melyek erőteljes antioxidáns hatásuk mellett halványítják a bőrhibákat és ragyogóvá teszik a bőrt.

Hipoallergén, gyengéd formula, a korábbi változathoz képest magasabb aktív hatóanyag tartalommal. A természetes összetevőket hosszú, 100 órás folyamat által vonják ki az alapanyagokból, hogy minimalizálják a hatóanyagokat érő károsodást. Mentes 20 vitatott összetevőtől. Érzékeny bőrre is biztonságos formulája nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat).

Használata: Arctisztítás után cseppents 2-3 cseppet a bőrödre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: It's Skin Power 10 Formula Vc Effector Blemish Catcher

Kiszerelés: 30ml

its-skin-power-10-formula-VC-effector-blemish-catcher-szerumkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés