2252

It's Skin POWER 10 Formula CO Effector Elasticity Chief szérum

Ha szeretnéd visszaadni a bőröd rugalmasságát, és csökkenteni a ráncok láthatóságát, fordulj a szakértőhöz! Az elaszticitás főnökének keresztelt arcszérum, megújult formulája 72% francia kollagén komplexet és peptideket tartalmaz, hogy fiatalosan tömörré és feszessé tegye az érett bőrt.

It'S Skin Power 10 Formula Co Effector Elasticity Chief

5 990 Ft
5990
Raktáron

Gyengéd formula, mely a megereszkedett bőr kezelésére szakosodott!

Bőrfeszesítő kollagén és peptid tartalmú formula, amely visszaadja a bőr teltségét és rugalmasságát. 72% francia kollagén komplexet tartalmaz valamint kettős peptid komplexet. Nincs többé megereszkedett bőr: az elaszticitás specialistája segít feltölteni rugalmassággát vesztett arcbőrt, mely által a finom ráncok is halványabbá válnak.

A bőr állapota, és így problémái is pillanatról pillanatra változhatnak. A megújult Power 10 Effector szérumok gyors és specializált segítséget nyújtanak, legyen szükség akár bőrfeszesítésre, bőrtáplálásra, hidratálásra, póruskezelésre vagy a bőrtextúra javítására.

Kíméletes öszetételű formula, a korábbi változathoz képest magasabb aktív hatóanyag tartalommal. A természetes összetevőket hosszú, 100 órás folyamat által vonják ki az alapanyagokból, hogy minimalizálják a hatóanyagokat érő károsodást. Mentes 20 vitatott összetevőtől.

Használata: Arctisztítás után cseppents 2-3 cseppet a bőrödre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: It's Skin Power 10 Formula Co Effector Elasticity Chief

Kiszerelés: 30ml

its-skin-power-10-formula-CO-effector-elasticity-chief-szerumkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés