1977

It's Skin Hialuronsavas hidratáló szemránckrém +

Őrizd meg a szemkörnyék bőrének tömörségét és számolj le a sötét karikákkal egy lépésben! Ez a hialuronsavas szemránckrém bőséges nedvességgel látja el a szem körüli érzékeny bőrt, a C-vitaminos gyümölcs kivonatai pedig (pl. acerola és áfonya) élénkebbé, világosabbá és ellenállóbbá teszik azt. Megújult összetétel!

It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Eye Cream+

3 890 Ft
3890
Egységár: 156 Ft/ml
Raktáron

Lépj szintet a bőröd hidratáltsága és vitalitása terén és őrizd meg fiatalos tekinteted!

Az It’s Skin hialuronsavas szemránckrém nem csak nedvességgel tölti fel a bőröd, de C-vitamindús összetevői élénkebbé és ellenállóbbá is teszik azt! 

Viszlát sötét karikák és szarkalábak! Vízzáró réteget képez, így segít megerősíteni a bőr vízmegtartó képességét, hosszantartó hidratáltságot biztosítva egész napra. 

A szemkörnyék bőre könnyen kiszárad, és megfelelő ápolás hiányában gyorsan veszít rugalmasságából. A hialuronsavval és antioxidánsokkal teli gyümölcs kivonatokkal dúsított szemránckrém hatékonyan veszi fel a küzdelmet a finom ráncok és sötét karikák ellen, hogy a szem körüli érzékeny bőr megóvhassa fiatalos tömörségét.

Nedvességgel tölti fel a bőrt hidratáló komponensek és hialuronsav által, így rugalmasabb és ellenállóbb bőrt eredményez.

Az acerola és áfonya kivonat tartalma C-vitaminban gazdag, amely hatékony antioxidánsként erősíti a bőr saját védekező képességét, tisztább és élénkebb bőrt eredményezve.

Használata: Vigyél fel megfelelő mennyiségű terméket a megtisztított szemkörnyékre és az ujjvégekkel gyengéden ütögesd a bőrbe, megkönnyítve a beszívódást.

Termék eredeti neve: It's Skin Hyaluronic Acid Moisture Eye Cream+

Kiszerelés: 25ml

its-skin-hialuronsavas-hidratalo-szemkornyekapolo

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés