2404

Isntree Hyaluronic Acid Toner

Az Isntree hialuronsavas tonere egy frissítő és hidratáló formula, amely ötféle hialuronsavval fokozatosan tölti fel a bőrt. A természetes hidratálás és a növényi kivonatok szinergikus, egymás hatását támogató hatása révén a bőr kiegyensúlyozottá, rugalmassá és fiatalosan ragyogóvá válik.

Isntree Hyaluronic Acid Toner

6 750 Ft
6750
Egységár: 34 Ft/ml
Raktáron

Isntree Hyaluronic Acid toner ötféle hialuronsavval, a nedvességtől ragyogó és kiegyensúlyozott bőrért!

Az Isntree hialuronsavas tonere egy frissítő és hidratáló formula, amely minden bőrtípusra tökéletes. A bőrben természetesen megtalálható hidratáló, vízmegkötő anyag, a hialuronsav segítségével nedvességet köt meg a bőrben, feltöltve a bőrt, amely ezáltal rugalmassá és fiatalosan ragyogóvá válik. Ötféle, különböző molekulatömegű hialuronsavat is tartalmaz, így biztosítva, hogy a bőr fokozatosan és a lehető legnagyobb mértékben töltődjön fel nedvességgel.

Összetételében további természetes növényi kivonatok keveréke is helyet kapott, köztük a kövér porcsin és az aloé, amelyek együttesen nyugtatják és stresszmentesítik a bőrt, miközben csökkentik a bőrpírt és gátolják a gyulladásos folyamatokat. Emellett a toner segít kiegyensúlyozni a bőrt és felkészíti azt a bőrápolási rutin következő lépéseire.

A hialuronsav mellett más, a bőrben szintén természetesen is megtalálható hidratáló anyagok, mint a béta-glükán és a panthenol, valamint természetes hidratáló növényi kivonatok nyírfanedv (Betula Alba), mályvarózsagyökér teszik teljessé ezt a hidratáló első bőrápolási lépést.

Termék eredeti neve: Isntree Hyaluronic Acid Toner

Használata: Vidd fel megfelelő mennyiségben egy vattakorongra majd a koronggal gyengéden töröld át az arcod és a nyakad, vagy a kezed segítségével vidd fel egyenletesen és finom mozdulatokkal paskold a bőrbe.

Kiszerelés: 200ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés