2331

Hello Skin Jumiso Whoa, Whoa Soothing arcmaszk

Nyugtasd meg a bőrt bámulatos gyorsasággal! A Hello Skin Jumiso bőrnyugtató, revitalizáló hatású arcmaszkja mézkivonattal és más természetes bőrnyugtató összetevőkkel védi és nyugtatja a környezeti hatásokra érzékeny bőrt. A 100% pamut anyagú maszk fokozza az eszencia felszívódását, tökéletesen simul a bőrre, miközben lélegezni is hagyja azt.

1 050 Ft
1050
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Érzékeny bőr? Csak nyugalom!

A Hello Skin Jumiso Whoa Whoa bőrnyugtatásra kifejlesztett maszkja számos olyan összetevőt vonultat fel, amelyek garantálják a környezeti hatásokra érzékeny bőr gyors megnyugtatását.

A ceramidok, a mézkivonat és a shea vaj csak néhány ezek közül. A bőrvédő és gyulladásgátló hatóanyagok a maszk anyagának köszönhetően hatékonyan szívódnak fel. Az ultra puha, vékony és légáteresztő Cupra pamut tízszer több esszenciát képes felszívni és fokozatosan a bőrbe juttatni, mint átlagos társai. A maszk hármas hatásával a bőrnyugtatás, hidratálás és bőrvédelem területén azonnali enyhülést hoz a környezeti hatásokra érzékeny bőrnek.

Használata: Hajtogasd szét a maszkot, majd simítsd rá a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrre. Hagyd hatni 15-20 percig, majd távolítsd el a maszkot és a maradék szérumot finoman masszírozd a bőrbe

Kiszerelés: 1db/ 26ml

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend-arcmaszk

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés