2334

Fortheskin Super Food Real Vegifarm Double Shot arcmaszk - CICA

Hidratáló, tápláló arcmaszk Centella Asiatica-kivonat tartalommal, amely tápláló nedvességgel tölti fel és elasztikusabbá teszi a száraz, fakó bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott.

Fortheskin Super Food Real Vegifarm Double Shot Cica Mask

590 Ft
590
Raktáron

Napi egy arcmaszk a nedvességgel teli bőrért!

Gyorsan hidratálja a fáradt és hidratálásra szomjazó bőrt! A Superfood Real Veggie Farm arcmaszkok, ápolják a bőrt és segítenek megoldani a bőrproblémákat. 8 különböző élelmiszer alapanyag különböző hatásával. Bőséges mennyiségű esszencia áll rendelkezésedre minden tasakban, így a maszk használata után felviheted a megmaradt eszenciát a test más ápolást igénylő bőrterületére, például nyakra, karokra, lábakra is. A jól tapadó maszkanyag vékony és feszes szálszerkezettel rendelkezik, amely elősegíti a nedvesség felszívódását és a hatékonyabb tapadást.

Kíméletes összetétele miatt érzékeny bőrön is használható anélkül, hogy aggódnod kellene a bőrirritáció miatt. MindenReal Veggie Farm arcmaszk 1000 ppm különböző növényi kivonatot tartalmaz a bőrproblémák kezelésére.

Centella Asiatica: bőrbarrier erősítő hatású összetevő. A centella, másnéven ázsiai gázló, tigrisfű a keleti tradicionális gyógyászati irányzatokban régóta használt gyógynövény, az ajurvédában pl. gotu cola néven ismert. A kozmetikai iparban bőrregeneráló, sebgyógyító, antioxidáns és bőrnyugtató hatása miatt vált értékes és kedvelt összetevővé.

Használat: Arctisztítás után használjon tonert, hogy kisimítsa a bőrfelszínt. Helyezze a maszkot az arcára és hagyja hatni 10-20 percig, majd távolítsa el a maszkot és a maradék eszenciát finoman ütögesse a bőrbe.

Termék eredeti neve: Fortheskin Super Food Real Vegifarm Double Shot Cica Mask

Kiszerelés: 23ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés