2029

Coxir Ultra Hyaluronic mélyhidratáló ampulla

Ultra-hidratált bőr egész napon át! A Coxir mélyhidratáló ampullája koncentrált hialuronsav, aloé-kivonat által extrém mennyiségű nedvességet juttat a bőrbe. Javítja a bőr állapotát és segít a bőrben tartani a nedvességet, hogy az hosszú időn át rugalmas, és ragyogóan hidratált maradjon.

Coxir Ultra Hyaluronic Ampoule

6 560 Ft
6560
Egységár: 131 Ft/ml
Raktáron

Tedd a bőröd ultra-hidratálttá! Hialuronsav, hidrolizált kollagén és az aloé extrém nedvességet zár a bőrbe, hosszan tartó ragyogó hidratáltságot és puhaságot ad a bőrnek!

Az Ultra Hyaluronic ampulla a Coxir mélyhidratáló kollekciójának második tagja, magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely nagyon gazdagon hidratálja a bőrt és kitűnő vízmegtartó képessége miatt nem hagyja elillani a bőrbe juttatott nedvességet.

Aloé-kivonat tartalma megnyugtatja a környezet irritáló hatásaitól érzékennyé vált bőrt, javítja annak általános állapotát és ugyancsak kiváló hidratáló tulajdonságokkal is bír.

A hidrolizált kollagén vízmegtartó réteget képezve biztosítja a ragyogó bőr érzését hosszú órákon át. Az ampulla ezen felül allantoint és panthenolt is tartalmaz, amelyek szintén hidratálják és védik a bőrt. 

Használata: Arctisztítás és toner használata után oszlass el egyenletesen megfelelő mennyiségű terméket az arcbőrön és nyakon, majd az ujjvégekkel ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: Coxir Ultra Hyaluronic Ampoule

Kiszerelés: 50ml


 


 


 

coxir-ultra-hyaluron-melyhidratalo-ampulla-leiras-1

koreai-kozmetikumok-alkalmazasi-sorrendje

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés