2526

Coxir Intensive EGF Peptide toner

Gyenge és rugalmatlan a bőröd? Ez a toner mélyen behatol a dermisbe és elősegíti, hogy a bőr hosszan megőrizze a nedvességet. EGF (epidermális növekedési faktor), peptid és kollagén tartalommal teszi rugalmassá és ellenállóvá a bőrt.

Coxir Intensive EGF Peptide Toner

6 270 Ft
6270
Egységár: 42 Ft/ml
Raktáron

EGF, kollagén és peptid összetevőkkel gazdagított toner, amely gondoskodik a ráncokról, revitalizálja és feszesebbé teszi a bőrt!

Ez a toner az érett bőr problémáit célozza meg. EGF (epidermális növekedési faktor) és peptid segítségével teszi rugalmasabbá és ellenállóbbá a bőrt. EGF összetevője sokrétűen támogatja a bőrsejtek megújulását, szabályozza az epidermiszben lévő sejtek képződését, ezáltal támogatja a bőr regenerációját. A peptidek a bőrt felépítő, kisméretű fehérjekomponensek, fontos szerepet töltenek be a kollagén termelődésében, amely a bőr elaszticitásáért felel. Fiatalosabb és élettelibb megjelenésűvé teszik a bőrt. A kollagén vízzáró filmréteget képezve védi a bőrt a kiszáradástól, hidratálja, simává és puhává teszi azt.

Használat: Naponta használható, reggel és este vidd fel a megfelelő mennyiségű terméket az arcbőrre és finom, körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe.

Termék eredeti neve: Coxir Intensive EGF Peptide Toner

Kiszerelés: 150ml

alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés