2145

Coxir Intensive EGF Peptide emulzió

Megereszkedett a bőröd? Szeretnéd, ha feszesebb és rugalmasabb lenne? A Coxir ebben segít a bőrödnek ezzel az emulzióval. Koreában bőrfeszesítő és folthalványító funkcionális kozmetikum minősítést kapott emulzió, amely EGF és peptid tartalommal teszi rugalmassá és ellenállóvá a bőröd!

 Coxir Intensive EGF Peptide Emulsion

6 570 Ft
6570
Egységár: 66 Ft/ml
Raktáron

EGF és peptid összetevőkkel gazdagított emulzió, amely ellenállóvá és rugalmassá teszi a megereszkedett bőrt! 

Koreában bőrfeszesítő és folthalványító funkcionális kozmetikum minősítést kapott emulzió, amely EGF (epidermális növekedési faktor) és peptid segítségével teszi rugalmasabbá és ellenállóbbá a bőrt. Egységesíti a bőrtónust és megerősíti a bőr saját védőrétegét.

  • EGF összetevője sokrétűen támogatja a bőrsejtek megújulását, szabályozza az epidermiszben lévő sejtek képződését, ezáltal támogatja a bőr regenerációját.
  • A peptidek a bőrt felépítő, kis méretű fehérjekomponensek, fontos szerepet töltenek be a kollagén termelődésében, amely a bőr elaszticitásáért felel. Fiatalosabb és élettelibb megjelenésűvé teszik a bőrt.
  • A kollagén vízzáró filmréteget képezve védi a bőrt a kiszáradástól, hidratálja, simává és puhává teszi azt.

Használat: Használd a szérum után, hidratálóként. Vigyél fel megfelelő mennyiséget és oszlasd el az egész arcon, majd az ujjvégekkel finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: Coxir Intensive EGF Peptide Emulsion

Kiszerelés: 100ml

coxir-intensive-egf-peptide-emulziokoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend-emulzio

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés