2118

COSRX Hydrium Triple Hyaluronic hidratáló ampulla

Ajándékozd meg a bőröd mély és tartós hidratálással! A COSRX hialuronsavas arcszéruma többlépcsős hidratálást nyújt a száraz, dehidratált bőrnek. Regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású B5-provitaminnal és háromféle hialuronsavval dúsított formulája visszaadja a bőr rugalmasságát és teltségét.

COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

12 150 Ft
12150
Raktáron

Mélyhidratálás a száraz, hámló, dehidratált bőrnek!

Hialuronsavas arcszérum, amely több szinten hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt.

A szérumban lévő B5-provitamin, amely panthenol néven ismert, a Hydrium vonal legfontosabb összetevője. A B5 hidratáló, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású, és minden bőrtípusra biztonságos.

A háromféle hialuronsav mélyen feltölti a bőrt nedvességgel: A nagyobb molekulaszerkezetű hialuronsav láthatatlan védréteget hoz létre a bőrön, és hidratáltan tartja a bőrt. A kisebb molekulaszerkezetű hialuronsav pedig mélyen beszívódik a bőrbe, amely így belülről is feltöltődik nedvességgel, puhább és rugalmasabb lesz.

A viszkózus állagú szérum nem olajos, és egész nap láthatóan feltöltött és egészséges megjelenést ad a bőrnek. A többféle hialuronsavnak hála, a bőr több szinten töltődik fel nedvességgel, teltebb és elasztikusabb marad napközben is.

Használat: Vigyél fel két vagy három cseppet az arcra, elkerülve a szem és a száj területét. A maximális felszívódás érdekében oszlasd el egyenletesen és finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: COSRX Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

Kiszerelés: 40ml

COSRX-Hydrium-triple-hyaluronic-hidratalo-ampulla-deskoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés