1645

COSRX egy lépéses lapka pattanásos bőrre

COSRX egylépéses lapka pattanásos bőrre jótékony hatással van a gyulladt, zsíros bőrre, és matt bőrt eredményez a felesleges sebum eltávolításával. Ha nincs túl sok időd a bőrápolásra. Natúr összetevői a pórusok mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket, ezáltal megakadályozza a gyulladások kialakulását.

COSRX One Step Original Clear Pad

8 990 Ft
8990
Raktáron

COSRX egy lépéses lapka pattanásos bőrre jótékony hatással van a gyulladt, zsíros bőrre, és matt bőrt eredményez a faggyú és az olajos csillogás eltávolításával.

Könnyen és gyorsan használható, ha nincs túl sok időd a bőrápolásra. Natúr összetevői a pórusok mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket, ezáltal megakadályozza a gyulladások kialakulását. 

COSRX-egylepeses-lapka-pattanasos-borre-1

A mellkason és a háton is alkalmazható!

A hámlasztás, tisztítás mellett bőrnyugtató hatása segít a problémás, gyulladt arcot vagy egyéb bőrfelületet helyrehozni.

Használat:

  • Arcmosás után finoman töröld át a bőrt egy lapkával a szem környékét elkerülve, főleg a problémás területre koncentrálva. Nem kell lemosni!
  • Ezután használhatod a szokásos bőrápoló készítményeid, ne feledkezz meg a hidratálásról.
  • Használat után alaposan zárd vissza a csomagolás tetejét.

Napi 2-3 alkalommal használd.

Mivel enyhe hámlasztó hatása van, használj napvédő krémet erős napsugárzás esetén! 

Termék eredeti neve: COSRX One Step Original Clear Pad

Kiszerelés: 70 lap

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

4.5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
COSRX egy lépéses lapka pattanásos bőrre | Kor: 0-18 | Bőrtípus: vegyes

Amit a kamasz fixen hajlandó használni

Hiába van meg a soklépéses bőrápoló programja a kamasz gyermekemnek, ritkán van türelme hozzá. Ez a lapka egy nagyon jó kompromisszum: már az is meglátszik a bőrén, ha pár napig hajlandó napi 1-2 alkalommal áttörölni ezzel a lapkával. Csoda nem történik, de határozottan látszik a különbség, tehát megéri.