Összetevők
Ethylhexylglycerin
Az ethylhexylglycerin egy kozmetikai összetevő, amely egy glicerin-éter, amelyet gyakran használnak tartósítószerként vagy bőrjavító anyagként. Az ethylhexylglycerin a kókuszolajból és a kaprilsavból származik, és segít megakadályozni a baktériumok és gombák szaporodását a kozmetikumokban. Az ethylhexylglycerin puhítja, simítja és hidratálja a bőrt, és nem okoz irritációt vagy allergiát. Az ethylhexylglycerin gyakran használják parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva. EWG 2
(0)
5 390 Ft
(0)
6 270 Ft
(0)
7 190 Ft
(0)
6 690 Ft
(0)
12 900 Ft
-60%
Közeli lejárat
2026.11.19.
2026.11.19.
(0)
6 560 Ft
2 620 Ft
(0)
140 Ft
(0)
5 810 Ft
(0)
1 990 Ft
(0)
5 360 Ft
(0)
7 990 Ft
(0)
3 470 Ft
(0)
1 990 Ft
(0)
7 990 Ft
(0)
1 120 Ft
(0)
7 990 Ft
(0)
6 990 Ft
(0)
13 860 Ft
(0)
280 Ft