Teszt: Royal Skin Jeju Aloe Vera Bőrnyugtató Zselé 95%

Szuper ár/érték arányú aloe vera zselé


Bevallom, hogy amikor kozmetikumot vásárolok, ritkán nézem meg, hogy mégis mekkora. Ez a Royal Skin Aloe Vera zseléjével is így volt. Nem tűnt fel, hogy 300 grammos. Aztán, amikor megérkezett a csomagom, és megláttam, leesett az állam. Ezért az árért nem gondoltam volna, hogy ennyi zselét kapok.

És persze ha valami olcsóbb és ugyanakkor még sok is van belőle, akkor óhatatlanul felmerül bennem, hogy talán nem annyira jó. De az a helyzet, hogy nagyon is jó. Persze tudom, kicsit előre szaladtam, de fontosnak éreztem, hogy ezt elmondjam, mert imádom ezt a zselét.

A tégely félig átlátszó. Kívülről is látszik, hogy mennyi van benne. A design üde és elég univerzális.  Bárki fürdőszobájában el tudom képzelni. A szokásos csavaros módon záródik, szóval ha utazol, akkor sem kell aggódnod amiatt, hogy elég biztonságosan lezártad-e.

Ahogy kinyitod, a zselé tiszta és fényes. Ahogy döntögeted a tégelyt, nem mozdul, nem kezd el folyni, azaz nem agyonhígított változatról van szó. Amikor belenyúlsz, finom bevonatot képez a bőrödön, és az ujjbegyeken egy kicsit több marad. Jól tapad, de nem egyáltalán nem ragacsos. Pontosan az az állag, amivel szeretek dolgozni.

Amikor felviszem a bőrömre, szépen terül. A bőröm közepesen gyorsan szívja be, ami annyit jelent, hogy egy kis masszázsra is futja az időből, de ha nincs kedvem masszírozni, akkor is beszívódik magától. Semmi ragacsos érzet, csak friss, nyugodt, feltöltött bőr.

Ahogy felkenem, azonnal lehet érezni a hűsítő hatását. Mivel érzékeny bőröm van, ez olyasmi, aminek nagyon tudok örülni. Van egy kis mitesszer tisztító gépem, és amikor használom, mindig kivörösödik az arcom. Ez a zselé igazi ajándék olyankor.

Az illata friss, üde, semleges, és miután beszívódott, egyáltalán nem érezhető. Használom a hajamon is néha, mivel hullámos/göndör, porózus hajam van, és segít, hogy jobban benne maradjon a nedvesség, anélkül, hogy elnehezítené.

Ugyanígy szeretem a bőröm olajozása után használni, mert segít lezárni, és benne tartani a nedvességet a bőrömben.

Frissítés: A Royal Skin Aloe Vera zselét már nem forgalmattuk, de próbáld ki helyette a hasonló tulajdonsággal rendelkező Benton Aloe Real Cool bőrnyugtató gélt.