2296

Benton Aloe Real Cool bőrnyugtató gél

Nyugtasd meg az érzékeny, kipirosodott bőrt! Ez a gél 93% poliszacharidokban gazdag Aloe Barbadensis levél-kivonatot tartalmaz, továbbá egy szabadalmaztatott botanikai-vegyületet, amely segít a bőr hűsítésében és megnyugtatásában. Enyhén savas pH-jú, irritáció nélkül táplálja és hidratálja a bőrt.

Benton Aloe Real Cool Soothing Gel

4 990 Ft
4990
Egységár: 17 Ft/ml
Raktáron

Aloés hűsítés, hidratálás 93% tiszta aloé kivonattal!

Ez a gél poliszacharidokban gazdag 93% Aloe Barbadensis levél-kivonatot tartalmaz továbbá egy szabadalmaztatott botanikai-vegyületet, amely segít a bőr hűsítésében és megnyugtatásában. Enyhén savas pH-jú, irritáció nélkül táplálja és hidratálja a bőrt. Segít megnyugtatni az külső környezet hatásaitól érzékennyé vált bőrt.

Nem tartalmaz illékony alkoholt, amely csak mesterséges hűsítő érzetet kelt.

Mesterséges illatanyagtól, PEG felületaktív anyagoktól mentes.

Kinek ajánlott:

  • Durva és fakó bőrre
  • Érzékenység és a szárazság miatt viszkető bőrre
  • Kibillent olaj-víz egyensúly esetén
  • Azoknak, akik többfunkciós termékre van szükségük nagy mennyiségben
  • Száraz bőrre, amely érzékeny a külső stresszorokra

Fő összetevők:

  • Aloé: Hidratáló, nyugtató, tápláló
  • Szabadalmaztatott botanikai vegyület: Hűsítő, nyugtató, hidratáló (a szabadalmaztatott összetevő 5 növénykivonatból áll: Aloe Barbadensis levelek kivonata, Laminaria Japonica-kivonat, Dioscorea Japonica gyökér-kivonat, Ulmus Davidiana gyökér-kivonat, Viola Mandshurica virágkivonat.)

Termék eredeti neve: Benton Aloe Real Cool Soothing Gel

Használata: Vidd fel a aterméket megfelelő mennyiségben arra a bőrterületre, amely hidratálást és bőrnyugtatást igényel. Finoman oszlasd el a bőrön és ütögesd a bőrbe, amíg felszívódik. * TIPP: Nem csak az arc és test száraz területein használható, de a fejbőrre is felvihető. (Használhatod pakolásként is, ha a nyugtató gélt előbb egy kozmetikai korongokra viszed fel)

Kiszerelés: 300ml

koreai-kozmetikum-alkalmazási-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés