Hogyan ápold tudatosan és hatékonyan az érett bőrödet?

A legjobb maszkok, hogy a bőröd új életre kelljen.


Egy egész sorozatot szánunk az érett bőr ápolásának. Nem azért, mert annyira nehéz, hanem mert más-más kihívások és igények jelennek meg. Azt szeretnénk, hogy megtaláld azt, ami igazán működik neked. És ehhez rávilágítunk a különbségekre.

Azt már tudod, hogyan és mikor tisztíts és hámlassz, és milyen esszenciákkal, szérumokkal érheted el a legjobb hatást a számodra.

A koreai bőrápolási rutinban most jött el a maszk ideje. A bőrödet előkészítetted. Tiszta, az elhalt hámsejtek már nem akadályozzák az új hatóanyagok felszívódását. A toner, az esszencia és a szérum/ampulla már szépen dolgozik. Ha ezt most megtoldod egy maszkkal (főleg ha az fátyolmaszk vagy hidrogél), akkor mindaz, ami a maszk alatt van szinte belenyomódik a bőrödbe. Ez a legideálisabb környezet, hogy mélyen tápláld és feltöltsd a bőrödet.

De mégis milyen koreai maszkot használj a saját bőrödre?

A kedvenc maszkommal kezdem, és mindjárt el is mondom, miért a kedvencem:

PURITO Bentolin Pore agyagmaszk
Minden évben sok maszkot tesztelünk, és sok bemutatón veszünk részt. Amikor a márkával először találkoztunk, a bemutatójuk nagyon elképesztő volt. Egy ikerpáron mutatták be a hatást. Amelyiküknek a bőrápolási rutinjában benne volt a maszk olyan sima és egyenletes bőrrel büszkélkedhetett a végén, hogy smink nélkül is elképesztő volt. A tolmácsunk is kipróbálta másnap reggel, és megint csak lenyűgöző volt az eredmény.
Ezek után nem volt meglepő, hogy mennyire imádtuk. Aztán pedig jöttek a csodás vásárlói visszajelzések.
Mit is mondjunk róla? Hogy a bőrünk szupertiszta használat után. A pórusok szépen összezáródtak, a bőrtónus egyenletes, az arc szuperpuha, telt és feszes. Isteni érzés.

Ha olyan maszkot keresel, ami az áll vonalával is dolgozik és ott is feszesít, akkor a GESS Gold-Snail Póruskezelő Maszk a te maszkod. Nem csak a szokásos fátyolmaszk, de lefedi a V-vonalat és a „toka” részt. Az alsó területen lévő maszkot a fülnél rögzítjük. Őszinte leszek. Ez nekem 20 perc után kezd egy kicsit kényelmetlenné válni, de megéri.
A csiganyálka, az arany, narancs, gránátalma, áfonya… igazán tápláló, különleges tápanyagbombát alkotnak. A bőröd egyszerűen imádni fogja.

Beszéljünk a tapaszokról, mint amilyen a Benton Ultimate csiga-méh szemtapasz, mert ezek az univerzális, hidrogél maszkok hihetetlenül sokoldalúak. Csordultig van töltve a Benton Ultimate csiga-méh szérum tápláló összetevőivel. Prémium minőségű többfunkciós ápolást nyújt a szemkörnyék érzékeny, rugalmasságát vesztett bőrnek.
Amikor fontos eseményre készülök, és füstös szemfestést választok, akkor a szemfestéssel kezdek. A tapaszt a szemem alá teszem, és nem aggódom a lehulló festék szemcsék miatt sem, hiszen ahogy leveszem a tapaszt, tiszta és feszes lesz majd a szemem alatti terület is.

Nagyon fontos számodra az alapos hidratálás és a feszes bőr? Fáradt és megereszkedett a bőröd? Ha nem próbáltad még a Skin Planet Selection Prestige Ginzenges Tápláló Maszkját, akkor itt az ideje. Tele van olyan hatóanyaggal, amit a bőröd imádni fog! A ginzeng igazi turbó a bőrnek, ezért is olyan népszerű a koreai bőrápolásban.

Attól, hogy érett a bőröd, még lehetnek mitesszereid vagy időnként akár pattanásaid is, amiktől szeretnél hatékonyan megszabadulni, de a bőröd kiszáradása nélkül. Nekünk a kedvenc maszkunk ehhez a Skinfood Egg White póruskezelő maszkja. Úgy tisztítja mélyen a pórusokat, hogy közben feszesít, gondoskodik a bőröd egyenletes tónusáról és feszesít. Ki ne akarná ezt?

Neked mik a kedvenc maszkjaid érett bőrre? Mondd el nekünk!

És persze mindenke előtt ideje, hogy feltöltsd a maszk raktárodat! Kattints ide a maszkokért!