Érett a bőröd? Így hidratáld és tápláld helyesen!

A koreai bőrápolási rutin más. Más benne a hidratálás is. Használd helyesen a krémeket a legjobb hatásért!


Mostanra már sokat tudsz a krémekről és a koreai bőrápolásról. Ezért látod azt is, hogy a rétegező bőrápolás hogyan segít a bőrödnek. Most már tudod, hogy miért és hogyan követik egymást a lépések. És eljutottunk a hidratáló krémhez. Használd őket helyesen, és a bőröd meghálálja!

Miben más a hidratáló krém a koreai bőrápolásban, mint a klasszikus nyugatiban?

A nyugati bőrápolásban is vannak szuper jó krémek. Ezt nem vitatom el. És mostanra a nyugati bőrápolás rengeteget átvett a koreai bőrápolástól. A kozmetikusok már régóta a rétegező bőrápolás elvét követik, de azt látom, hogy az otthoni bőrápolás abból áll, hogy (jó esetben) az arclemosást a tonik követi (ami szárazabb és alkoholos), majd hogy mindezt a szárító hatást ellensúlyozzák, egy táplálóbb, gazdagabb hidratáló következik.

A koreai bőrápolásban, mire a hidratáló krém lépéséhez érsz a bőröd már telt, jól táplált, nedvességben gazdag. A krém segít a bőrödben lévő tápanyagokat bent tartani. Hidratáló, hatóanyagokat juttat be, megnyugtat és mintegy lezárja a bőr külső rétegét. Még a koncentrált krémek is sokkal könnyedebbek, mit a szokásos, sűrű és gazdag krémek, mégis feltöltik, energetizálják, táplálják a bőrödet, anélkül, hogy elnehezítenék. Ráadásul nem kell kompenzálniuk semmit, hiszen a bőröd tökéletes kondícióban van már a hidratáló előtt is.

A három kedvenc hidratálónk érett bőrre

De mégis melyik hidratálót válaszd, ha feszesítő hatásra és helyes táplálásra vágysz? Próbáld ki őket!

Ha a bőröd kevert, vagy zsíros, ugyanakkor volumenre és feltöltődésre van szükséged, akkor a PURITO Breeze Water gélkrém a favoritunk. Zselés, könnyen felszívódó krém. Igazi nedvességbomba, amit a bőröd úgy szív magába, hogy te is meglepődsz rajta. Azonnal dúsabb és feltöltődött lesz. Újra élettelinek és elevennek találod majd. Ezért szeretjük annyira.

Ha a pigmentfoltok különös kihívást jelentenek, akkor az egyik legnagyobb kedvencünk a Coxir Vita C Bright folthalványító arckrém lesz számodra az igazi. Pillanatok alatt felszívódik. Táplál, feszesít és még a szem alatti karikáid/táskáid állapotán is segít. Már csak azért is, mert nem csak az arcodon, de a szemkörnyékeden is használhatod. Szép, rózsaszínes ragyogást ad a bőrödnek.

A harmadik javaslatunk azoknak szól, akiknek kifejezetten száraz a bőrük, és tápláló, regeneráló krémet szeretnének. A PURITO Centella illatmentes regeneráló krém gazdagon hidratál és regeneráló hatású. A bőröd ellenállóbb, rugalmasabb és feszesebb lesz.

Azért van egy extra javaslatunk azoknak, akiknek nagyon érzékeny a bőrük, és rosaceára hajlamos. A COSRX Balancium Comfort ceramidos arckrém a legérzékenyebb bőrre is tökéletes választás. Ugyanakkor ránctalanító hatása is van, és mélyen táplál. Pontosan erre van szükséged.