A legjobb koreai szemránckrémek az érett szemkörnyékre

Mitől lesz a bőröd feszes, telt és fiatalos? Olvasd el a cikkünket, és válassz a legjobb koreai kozmetikumok közül.


Mostanra már igazi szakértő vagy a koreai bőrápolási rutinban, és hogy hogyan érd el a legjobb hatást, ha érett a bőröd. Érted, hogy mit, miért csinálunk, és ettől sokkal jobban ismered a bőröd igényeit. És most jutottál el a szemeid körüli terület tudatos és hatékony ápolásához.

Miért vidd fel a szemránckrémet a hidratáló előtt?

A szemeid körül a bőr nagyon vékony, és az ápolási igénye eltér az arcod többi részének igényétől. Azaz, ha előbb a hidratáló krémet viszed fel, leköti a bőröd befogadási kapacitását, ugyanakkor mást kap, mint amit igazán hasznosítani tud (legalábbis általában, pár hidratáló a szem környékén is használható). Ha ezután viszed fel a szemránckrémet, akkor az nem fog tudni rendesen felszívódni. Ez nem csak azzal jár, hogy a bőröd nem pont azokat a tápanyagokat kapja, amik számára fontosak, hanem azzal is, hogy elnehezíti ezt a területet, és ha erre még sminkelsz is, az össze fog folyni.

Hogyan válassz szemránckrémet érett bőrre?

Tudom, mennyire nehéz megtalálni az igazit. Ezért is állítottuk össze ezt a válogatást úgy, hogy könnyebben választhass:

1. Ha a szemeid táskásak:

A szemeid körüli terület vékony és sok minden befolyásolja, hogy táskás lesz-e vagy sem. A finom nyirokmasszázs a szem körül, a hideg, a zöld tea és a megfelelő folyadékbevitel és egy kicsivel magasabb kispárna sokat segíthet, hogy javuljon a helyzet, ahogy persze a megfelelő szemránckrém szem.

A Benton fermentált szemránckrém az egyik legjobb választás, ha a szemeid körül ráncok vannak és a szemed táskás. Tele van tápanyagokkal, a hialuronsav feltölti a szarkalábakat és a ráncokat. A rugalmasságon is sokat segíthet. Érzékeny bőrre is használhatod.

2. Szemránckrém karikás szemekre:

Ha a szemeid karikásak, akkor az egyik legjobb ajánlatunk a Benton Ultimate csiga-méh szemránckrém. Ez a szemránckrém Világosítja is a bőrt, és segít a szemeid körüli sötétebb foltokon is, amiket a nap okozott, így a karikáid állapota javul. Ugyanakkor feltölti a bőrt, regenerál és szuper gyengéd. Tökéletes kombináció.

3. Ha a szemeid körüli bőr érzékeny, ugyanakkor extra ápolást igényel:

A PURITO Centella Green Level szemkörnyékápoló krém egészen különleges összetevőkből áll. Hatékony tápláló összetevői mélyen behatolnak a bőrbe, és négy féle peptiddel töltik fel. 49% Centella kivonat, panthenol és hialuronsav képez nedvességet megtartó réteget, nyugtatja és védi az érzékeny bőrt. A bőr megújításában, feszesítésében és erősítésében rengeteget adhat neked, ugyanakkor gyorsan felszívódik, és az extra érzékeny bőröd imádni fogja. Igazi csodafegyver az érett szemkörnyékre.

4. Szemránckrém száraz bőrre:

Mindent megtalálsz a GESS Gold Snail Szemránckrémében, amire a száraz szemkörnyékednek szüksége van. Mélyen táplál, feltölt, nyugtatja a bőrt, ugyanakkor vízzáró réteget képez a szemeid alatt, hogy meggátolja a nedvesség eltávozását.

Nézz körül a szemránckrémeink között, és válaszd a számodra legjobbat!
Kattints ide!