Így készül a szemöldök koreai módra

Hogy nézne ki Angelina Jolie koreai szemöldökkel? És te?

Amíg az amerikai és európai trendekben leginkább a magasan ívelt szemöldökre áhítozunk, addig Koreában a sminkelésnél arra hajtanak, hogy minél laposabb, egyenesebb ív legyen a végeredmény. Miért? Mert az olyan ártatlanul szexi, és nem mellesleg segít éveket letagadni a korunkból. 

Nem hiszed? Nézd csak meg Angelina Jolie fotóját koreai szemöldökkel!

 

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor két úton is elindulhatsz.

1. Ha a szemöldököd vastagabb…

akkor valószínűleg első körben egy szemöldök borotvára lesz szükséged. Rajzold be a laposabb ívet, úgy hogy egy éles háromszögben végződjön, majd borotváld le a szemöldök alatti részt. (Főleg, ha csak kísérletezel ezzel a stílussal. Ha hosszú távon meg akarod tartani, akkor akár ha már berajzoltad a formát, akkor ki is szedheted a felesleges szálakat.

2. Ha a szemöldököd vékonyabb...

akkor valószínűleg a lapos ív hiányzó részét be kell rajzolnod. Amíg itthon inkább szálakat rajzolunk, a koreai szemöldök alá inkább színben egy kicsit világosabb szemöldök púder kerül.

 

A szálakat mindenképpen érdemes átfésülnöd egy kefével vagy spirálecsettel, hogy a hatás természetesebb legyen. Szemöldökspirállal még inkább összehozhatod a színeket, ráadásul a még a formát is fixálod. Az ívet pedig emeld ki világos korrektorral alul és felül, és kész is vagy.:)