Aranyszabályok a ragyogó bőrért!

Hogyan lehet neked is ragyogó, üde, feszesen sima arcbőröd? Olvasd el a cikkünket, és élvezd a hatást!


Az egyik legtöbbet említett tulajdonsága a koreai szépségnek, és egyben a leginkább irigyelt is, a ragyogó bőr.

Mitől olyan vonzó a ragyogó bőr?

Mert sokkal fiatalabbnak, erőtől és energiától duzzadónak látszunk tőle. Mert a bőr szinte kicsattan az egészségtől. Nem a smink tűnik fel, hanem a gyönyörű, vonzó arc. És sokan azt gondolják, hogy ehhez jó gének és szerencse kell, de az igazság az, hogy a következetesség és az okosan felépített bőrápolás a kulcs.

Aranyszabályok a ragyogó bőrért

Tisztítsd az arcod megfelelően!

Ha egy ideje követsz bennünket, akkor tudod, hogy ez az egyik vesszőparipánk. És nem véletlenül. Naponta legalább kétszer maradéktalanul távolítsd el a bőrödről a szennyeződéseket, felesleges faggyút, sminket… Minden, ami növeli az arctisztítás hatékonyságát a legjobb szövetségesed. Ez tartja a pórusaidat szűken, a bőrödet simán és feszesen. Azaz elő a PoBling arctisztítóval, a konjac szivaccsal és a bőröd meghálálja. A tisztításhoz tartozik a rendszeres hámlasztás is, azaz a bőröd mélytisztítása, az elhalt hámsejtek eltávolítása is. Ami ráadásul serkenti az új hámsejtek termelődését a fiatalon tartja az arcodat. Kattints ide a hámlasztókért!

Eddz rendszeresen!

Nem csak a hámlasztás segít edzeni és megújítani a bőrödet, de az edzés is, és megint csak több fronton. Az oxigén és vérellátás serkentése szintén jótékony hatással van a bőrödre, ahogy az is, hogy az edzés közbeni izzadás mélyen megtisztítja a pórusaidat. Ezért is fontos, hogy soha ne edz sminkben, és hogy tisztítsd meg a bőrödet azonnal edzés után!

Bánj csínján a koffein bevitelével!

A koffein nedvességet von el a szervezetedből, ezért minél több kávét vagy más koffein tartalmú italt iszol, annál több nedvesség távozik a szervezetedből, azaz a bőrödből is. Többet számít, mint gondolnád!

Soha ne aludj sminkben!

A sminkben alvás eltömítheti a pórusaidat, pattanásokat, mitesszereket okoz, felborítja a bőröd egészséges egyensúlyát. Kerüld el, és boldogabban nézel majd tükörbe. És ha már sminkről van szó… A sminkszereid és eszközeid rendszeres fertőtlenítése is hatással van a bőröd állapotára.

Szedj kollagént!

A kollagén belsőleg adagolva is hatással van a bőrödre (és a hajadra, körmeidre is). A serkentett megújulás és a csökkenő kollagén raktárak feltöltése a fiatalságod megőrzésén dolgozik. Használd!

Védd a bőröd a káros napsugárzástól!

Az ultraibolya sugárzás a bőröd textúráját és a színének egységességét is roncsolja. A biztonságos, ásványi napvédő rendszeres használata hosszú távon egészségesen, simán, egységesen és ragyogóan tartja a bőrödet. Kattints ide a legjobb napvédőinkért!

A szép bőr és az emésztés összefügg!

Az antioxidánsokban gazdag táplálkozás, a bélflórád egészségesen tartása meglátszik a bőrödön is. Ezért is nem mindegy, hogy mi kerül a szervezetedbe. Hogy a testednek meg kell birkózni azzal, amit beviszel, vagy valóban hasznosítani fogja. Ennek a nyomait pedig a bőrödön fogod megtapasztalni.

Erősítsd a bőröd védőrétegét!

A bőröd nagyon sérülékeny. Ha rendszeresen használsz ceramid tartalmú krémeket, mint például a cosrx, akkor a megelőzheted a természetes egyensúly felborulását a bőrödben. Az erős, egészséges bőr az alapköve a ragyogó bőrnek. Kattints ide a ceramidos krémeinkért!

Aludj eleget!

Tudjuk, hogy ezt tudod, mégis fontos megemlíteni. A legtöbbünknek legalább 8 órányi alvásra van szüksége ahhoz, hogy a bőrünk megfelelően működjön.

Hidratálj belsőleg és külsőleg is egyaránt!

A folyadékbevitel meghatározza a bőröd párnázottságát és hidratáltságát. A tonerek, eszenciák, szérumok is mind azon dolgoznak (többek közt), hogy a bőröd a lehető legtöbb nedvességet tudja befogadni és hasznosítani. Ha az arcápolást a párás fürdőszobában végzed, a bőröd extra nedvességet tud befogadni. Élj ezzel is! Kattints ide a legjobb hidratálóinkért!

Tégy a stressz ellen!

Igen, tudjuk, hogy ezt könnyebb mondani, mint megvalósítani. De minden, ami csökkenti a szervezeted stressz szintjét, jótékony hatással van a bőrödre. A kortizol szint változása nyomokat hagy a bőrödön, így a meditáció, a mindfulness, légzési technikák, a jóga és bármilyen olyan eszköz, ami hatásos, egyben a szépülésedet is szolgálja.

Rendszeresen használj maszkot!

Mármint fátyolmaszkot. A hétköznapok után a hétvége jelenti neked is a feltöltődést? Valahogy így van bele a bőröd is. A mindennapi gondoskodás és rutin mellett szükség van az extra táplálásra is, és az arcod ragyogó, életteli lesz. A maszkokat pont erre találták ki.

Melyik maszkokat ajánljuk?

A Benton csiga-méh arcmaszkja nélkül nem lehetne teljes a lista. A legendás formula igazi tuning az arcodnak, ami feszesít, hidratál, nyugtat, feltölt... A kedvenc maszkunk aIt's Skin hialuronsavas hidratáló arcmaszk. Összehúzza a pórusokat, és igazi bababőrt varázsol, ami sima, feszes, egyöntetű... Ő a csodafegyver. A hilauronsavnak üde, telt bőrt köszönhetünk, méghozzá gyorsan. Az azonnali hatás mellett hosszú távon is érted dolgozik, mert a bőrödet ellenállóvá, erősebbé teszi.

Masszírozd a bőröd naponta, és imádni fogod a hatást!

A masszázs javítja a vérellátást, ellazítja az izmokat, segít megszabadulni a méreganyagoktól… Szóval bármilyen technikát is választasz, csak nyerhetsz vele. A jade roller és a gua sha kifejezetten hasznos kiegészítők. Napi pár perc, és az eredmény magáért beszél. Ha tudod, mit miért teszel, és következetesen cselekszel, a bőröd a legjobb formájában lesz.

Kattints ide, és szerezd be, amire a bőrödnek szüksége van!