A 7 legjobb szépségápolási termék 2014-ben

Ezek voltak a ti kedvenceitek

Mi lehet annál hitelesebb visszajelzés nekünk arról, hogy mit szerettek a legjobban, hogy melyik termékek a leghatásosabbak, mi az, amit megvásároltok újra, meg újra, meg újra...

Íme a kedvenceitek listája 2014-ből. Hogy jövőre mi kerül a hét legjobb közé, az pedig a mostani választásaitokon múlik.

Persze az izgalom kedvéért a 7. termékkel kezdünk. Előregörgetni pedig ünneprontás lenne, szóval most figyelj...

A 7 legjobb szépségápolási termék

I bling szonikus arctisztító

Az arctisztító, ami 18.000 rezgést produkál percenként, mégpedig a 150.000 mikroszálat tartalmazó fejjel. Nem csoda, hogy ennyien szeretitek, mert az alapos és hatásos tisztítás a kulcsa annak, hogy megelőzd a pórusok eltömődését és megnagyobbodását. A cserélhető fejjel pedig biztosított a higiénikus használat.

Ryoe Hambitmo sampon igénybevett hajra

A Ryoe Hambitmo sampon nagyon is tud valamit, hogy ennyi elkötelezett, elégedett rajongója van. Biztosan a ragyogó, erős, selymes, egészséges haj tehet róla, amit ennek a különleges hajápolónak köszönhetnek. Az összetevőket 72 órán át forralják, hogy az erős esszencia növelje a hajtömeget és feltöltse a hajhagymákat.

Dodo 3W arcmaszkok

A három különböző hipoallergén arcmaszk feszesíti, táplálja, hidratálja a bőrt. A látványos változásért elég, ha 20-30 percig fent hagyod a hatóanyaggal átitatott maszkokat, majd paskold be a maradékot! A választék pedig uborkás, kollagénes, csiganyál kivonatos, hogy minden kihívásra megtalálda megfelelőt.

Dodo professzionális, bőrkiegyenlítő arcpúder

A 4. kedvencetek is a Dodonak köszönhető. A japán és koreai sztárok favoritja a ti tetszéseteket is méltán nyerte el, köszönhetően a természetes, ultrafinom hatásnak. Csak Koreában 5 milliót adnak el belőle évente. Most már csillámos változatban is elérhető.

Baviphat AC Therapy almás éjszakai krém

Talán egy icipicit a fantasztikus illat is hozzájárult ahhoz, hogy ez az almás éjszakai krém a 3. helyre került, de azért ez még kevés lenne ahhoz, hogy ekkora kedvencetek legyen. A problémás bőr hatékony ápolása, a kiemelkedő hidratáló hatás és az egészségesen ragyogó bőr többet nyom a latba.

Baviphat epres méregtelenítő maszk

Még egy Baviphat termék az élmezőnyben. Magas C-vitamin tartalma és gazdag tápanyagai szabályozzák a faggyútermelést, összehúzzák a pórusokat, az agyagnak köszönhetően mélyen tisztítja a bőrt. És persze feszesít és megakadályozza a bőr öregedését. MI bizonyítaná jobban, hogy valóban hatásos, mint hogy a 2. legnagyobb mennyiségben eladott termékünk?

Ééééééééssss íme 2014 legjobb bőrápolási terméke:

Benton csiga-méh eszencia

A csiganyálka és a méhméreg különlegesen hatékonyak önmagukban is, de együtt verhetetlen párosítást alkotnak. Akik kipróbálták, mind pozitívan nyilatkoztak róla. A kozmetikumoknak ma már sokat kell felmutatni az első helyért, és a Benton csiga-méh eszenciája nem a szerencsének köszönheti a népszerűségét. Kisimítja a bőrt, ellenállóvá teszi, regenerálja, megújítja, feltölti nedvességgel... Olvasd  csak el az értékeléseket!

Izgalmas újdonságokkal készülünk nektek 2015-ben, és már most kíváncsiak vagyunk, hogyan is alakul majd ez a lista az év végére.
Jó tesztelést!