KIPRÓBÁLTUK - Skinfood Rice Mask Wash Of arcmaszk teszt

Gyengéd hámlasztó, mely segít megszabadulni a bőrgyulladás okozta hámló/pikkelyes bőrtől

Ma górcső alá vesszük a “Skinfood Rice Mask Wash Off” rizs lemosó maszkot. Gyengéd hámlasztót kerestem, hogy megszabaduljak a bőrgyulladás okozta hámló/pikkelyes bőrtől, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom, miután annyi nagyszerű véleményt olvastam róla.

A termék leírása

Használd ezt az enyhe hámlasztó maszkot hetente egyszer, hogy arcod fiatalos és ragyogó legyen. Ez a könnyű, tejes lemosó arcmaszk gyengéden lehámlasztja az elhalt hámsejteket, miközben a rizskivonat ragyogóvá teszi a bőrt és egészséges, harmatos ragyogást kölcsönöz neki.

Hogyan kell használni?

Gyengéden masszírozd a maszkot a frissen mosott, nedves arcra, elkerülve a szemeket. Hagyd rajta 10-15 percig, majd öblítsd le a maszkot meleg vízzel. Javasolt hetente egyszer használni.

Összetevők

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Water, Glycerin, Polysorbate 80, Jojoba Esters, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Carbomer, Potassium Hydroxide, Algin, Sucrose Cocoate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic Acid, 1, 2-Hexanediol , Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance.

Benyomásaim a maszkról

Ez a maszk nagyon nedves és puha ellentétben az ugyanebbe a családba tartozó Skinfood Black Sugar Mask Wash Off maszkkal és a Skinfood Black Sugar Strawberry Wash Off termékekkel, amelyek fő összetevője a cukor. Maga a maszk nagyon pépes, és úgy néz ki, mintha víz és főtt rizs keveréke lenne. Az állaga nagyon gazdag és krémes. Könnyen eloszlik a bőrön, és nem irritálja azt. A maszk tejszerű megjelenésű és szemcsés részecskékkel rendelkezik. Nem tudom megmondani, hogy ezek valódi rizsszemek-e, mert átlátszóak és olyan érzés, mint valami műanyag vagy gumiszerű lenne, ami hámlasztásra szolgál.

Az illata elég erős és mesterséges. Bár az, hogy szeretem vagy nem szeretem az illatokat, személyes döntés, de furcsa volt, mert arra számítottam, hogy enyhe és rizsre emlékeztető illat lesz, de nem hasonlít a rizs illatához. Bár az illatanyag a pattanásokért is felelős lehet, szerencsére itt nem okozott irritációt. Ha viszont szereted, amikor a maszkod illatos, akkor tetszeni fog. Az illata a folyamat kezdetétől a végéig érezhető, attól a pillanattól kezdve, hogy kinyitom a fedelet és felviszem a maszkot, egészen addig, amíg le nem mosom.

Hogyan használom?

Először is megtisztítom az arcomat egy gyengéd lemosóval, majd ezt követően egyenletesen eloszlatom a maszkot a nedves bőrön. Miután felkentem, körkörös mozdulatokkal masszírozom az arcomat és a nyakamat, de csak pár percig. Amióta kémiai hámlasztókat használok a bőrápolási rutinomban, a fizikai hámlasztás a minimálisra csökkentettem. Bár a szemcsék puhák, fontos, hogy gyengéden masszíroztam a bőrt, ezzel elkerülve az irritációt. Pár perces masszírozás után szinte átlátszóvá válik, de a szemcsék még mindig láthatóak.

A masszírozás után 15 percig hagyom hatni, majd langyos vízzel leöblítem. Ha hideg vízzel próbálom lemosni, akkor nagyon csúszós lesz, és sok időbe telik. Néha maradványokat hagy maga után. Ezzel szemben, ha langyos vízzel használom, könnyen leöblíthető, és nem marad utána semmi maradvány.

Az öblítés után élénkíti és világosítja a bőrt, ami láthatóan észrevehető. A hidratálás szempontjából is jól működik. Nem hidratál túlzottan, de ugyanakkor nem is szárítja a bőrt. Összességében a bőröm nem érződik száraznak, sem feszülőnek. A legjobb ebben az gyengéd hámlasztó maszkban, hogy nagyon puha lesz tőle a bőröm. A gyengédsége miatt semmi különöset nem tesz a mitesszerek ellen.

Amit szerettem:

::: Utazásbarát csomagolás
::: Világosítja a bőrt
::: Puhábbá teszi a bőrt
::: Hidratálja a bőrt
::: Gyengéd, mégis hatékony hámlasztás

Amit nem szerettem:

::: Mesterséges, erős illat
::: Az élénkítő hatás csak átmeneti
::: Nem hatékony a mitesszerek ellen

Értékelés:
4/5

Ajánlanám ezt a terméket?

Igen, ha szereted az illatosabb maszkokat, elégedett leszel vele, mert jól hámlaszt, bőrödet hidratálja és nagyon puhává teszi.

Hol lehet megvásárolni:

www.bbkrem.hu,  valamint a Rossmann üzleteiben.

Forrás:
makeupandbeauty.com
rejujunate.wordpress.com