2280

Benton teafás szérum

Ez a szérum azonnal megnyugtatja, felfrissíti és energiával tölti fel a kimerült bőrt. Teafa összetevőinek hála hatékonyan csökkenti a bőrirritációkat. Bőrvédő, hidratáló tulajdonságai mellett segít kiegyensúlyozni a bőr faggyútermelését, így tisztább, kiegyensúlyozottabb bőrképhez segít hozzá.

Benton Tea Tree Serum

7 790 Ft
7790
Raktáron

Energizáld a bőrt és csökkentsd az irritációkat egy lépésben!

Ez a teafás bőrkiegyensúlyozó hatású szérum a kimerült bőr megnyugtatására és életteliségének helyreállítására szakosodott. A benne lévő teafa levélvíznek köszönhetően kiváló bőrnyugtató hatással bír, hűsíti a bőrt és csökkenti az irritációt.

A növényi összetevők gondos kombinációja egyenletes, tiszta bőrfelszínt eredményez. A teafa összetevő a bőr olaj-víz egyensúlyát is jótékonyan befolyásolja, így segíti a bőr tiszta megjelenését és kiegyensúlyozott állapotát.

A szérum 80% a teafából származó növényi összetevőkből áll.

Fő összetevők és tulajdonságaik:

  • Teafa: gyulladáscsökkentő, hidartáló, bőrvédő, faggyútermelést szabályozó hatású összetevő, kiválóan nyugtatja az érzékeny bőrt, és számos bőrprobléma esetén hatékony segítség
  • Betaine: hidartáló, kondiconáló, frissítő, céklából kivonat aminosav féle, amely hidratált érzetet biztosít, segít fenntartani az egészséges olaj-víz egyensúlyt a bőrben, így a bőr élettelibb lesz
  • Dipotassium Glycyrrhizate: Édesgyökér-kivonatából nyert összetevő, bőrvédő, bőrnyugtató, vitalizáló, frissítő hatással.

Kiegyensúlyozott pH-értéke az egészséges bőr pH-jával megegyező értékű.

Visszafogott, természetes teafaolaj illata van, melyet a természetes összetevők adnak.

Mentes a vitatott összetevőktől: illékony alkoholtól, PEG-ektől, szilikonoktól, és 20 másik, átlagos kozmetikumokban előforduló, potenciálisan káros összetevőktől.

Kinek ajánlott:

  • túlzott faggyútermelés esetén
  • bőrnyugtatásra szoruló érzékeny bőr
  • felborult olaj-víz egyensúlyú bőr esetén

Használat: Vidd fel egyenetesen a bőrre megfelelő mennyiségben, majd az ujjvégekkel ütögesse a bőrbe

Termék eredeti neve: Benton Tea Tree Serum

Kiszerelés: 30ml

benton-tea-tree-serum-teafás-szerum-leirasAlkalmazasi-sorrend-koreai-kozmetikum-szerum

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés