1779

Benton kakaós Moist and Mild szérum minta

Tedd próbára ezt a könnyed hidratáló szérumot kakaó-kivonattal és hialuronsavval, és hagyd hogy bizonyítson!

Megoldás dehidratált bőrre, amelynek nincs egyensúlyban a víz- zsírháztartása.

Egységár: 140 Ft/g
140 140 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Hidratálás és bőrtáplálás egyszerre a Benton kakaós szérumával!

Három lépcsőben gondoskodik a bőrödről: A kakaó-kivonat és a hialurnsav hidratálja a bőrt, kellemes érzést biztosítva. A bőr barrier megtarja és védi a bőrt, ezt Allantoin és hét növény kivonatából készült szabadalmaztatott komplex biztosítja. 80%-ot meghaladó kakaó-kivonat táplálja a bőrt, és teljessé teszi a bőrápolást az egészséges bőrért.

A kakaó-kivonat és a hialuronsav nedvességgel tölti fel a bőrt. Különféle növényi kivonatokkal simítja ki a bőrt.

Kinek ajánlott?

  • Fakó bőrre
  • Felborult víz- és zsírháztartás esetén
  • Gyengéd bőrápolást igénylő zsíros bőrre
  • Vízhiányos, feszülő bőrre
  • Amennyiben egyenletes bőrtónust szeretnél gyengéd hidratálás mellett
  • Ha a bőröd érzékeny a kemikáliákra és a környezeti ártalmakra

Használat: Vidd fel az arcodra a kívánt mennyiséget, oszlasd el egyenletesen, és finoman paskolva segítsd felszívódni a bőrbe.

Kiszerelés: 1g

Összetevők:

Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Butylene Glycol, Aqua (Water), Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Theobroma Cacao (Cocoa) Flower Extract, Madecassoside, Allantoinm, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Betaine, Panthenol, Carbomer, Arginine


Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!