2435

Beauty of Joseon Red Bean Water Gel

Zsírosodásra hajlamos a bőröd? Ez a könnyű gél állagú hidratáló tele van nedvességgel, és csökkenti a bőr olajos érzetét. A vörösbab-kivonat és a 3 féle peptid, a gél kulcsfontosságú összetevői egymással összhangban dolgoznak, hogy pótolják a nedvességet és segítsék a zsírosodásra hajlamos bőr egészséges működését.

Beauty of Joseon Red Bean Water hidratáló gél

6 850 Ft
6850
Egységár: 69 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A Beauty of Joseon Red Bean Water Gel a zsíros bőrt teszi frissé, hidratálttá és szuper puhává!

Ahogy a bőrünk öregszik, a bőrben lévő nedvesség és sebum mennyisége csökken, és amikor a bőr kiszárad, könnyebben alakulnak ki ráncok. Ráadásul, ha a bőr nedvességtartalma nem megfelelő, bőrünk a szokásosnál több faggyút választ ki, hogy megvédje magát.

A túlzott faggyútermelés eredményeképpen megnövekszik a gyulladásos bőrproblémák kialakulásának esélye. Ezért olyan fontos a bőr olaj-víz egyensúlyának fenntartása.

Kifejezetten a zsíros bőrtípusba tartozók számára fejlesztették ki a "Red Bean Water Gel"-t.

Könnyű, gél állagú és tele van nedvességgel, miközben minimálisra csökkenti az olajos érzést a bőrön. A vörösbab-kivonat és a 3 féle peptid, a krém kulcsfontosságú összetevői egymással összhangban dolgoznak, hogy pótolják a nedvességet és segítsék a bőr egészséges működését.

A 'Dynasty Cream' ideális száraz/kombinált bőrre, míg a 'Red Bean Water Gel' az aktív faggyúkiválasztással rendelkező zsíros bőrnek nyújt megfelelő támaszt.

Erőteljes nedvességpótlás és pórusápolás: Minimalizálja a zsírosodás érzését, és a nedvesség biztosítására összpontosít. Vörösbabot tartalmaz, amely szaponin tartalmának köszönhetően elősegíti a faggyú felszívódását. Peptid tartalma folytán pedig segít a ráncok csökkentésében.

Tapasztald meg, ahogy a könnyű gél formula friss érzetet keltve szívódik be a bőrbe és feltölti azt tápláló nedvességgel!

Használata: Vegyél egy érme nagyságú mennyiséget, vidd fel az arcbőrre, és finoman ütögesd a bőrbe felszívódásig.

Tipp: Használd a Red Bean Refreshing Pore Mask után, hogy azzal szinergiát képezve feltöltse a bőr nedvességtartalmát.

Kiszerelés: 100ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés