2467

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner: AHA + BHA

Érdes és fakó a bőröd, vagy gyakran szenvedsz pattanásoktól is? Távolítsd el az elhalt hámsejteket és a pórusokat eltömítő felesleges faggyút kíméletesen! A BOJ szilvás-mungóbabos tonere AHA és BHA hámlasztó összetevők erejét a tradicionális gyógynövények hatékonyságával ötvözi, hogy mindennapos kíméletes hámlasztást, és frissítő tonizálást tegyen lehetővé.

7 250 Ft
7250
Egységár: 48 Ft/ml
Raktáron

A Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner a hagyományos Hanbang növényi kivonatok, AHA és BHA hámlasztó összetevők harmóniájával teremt simább és ragyogóbb arcbőrt!

Bőrünk természetes ritmusa a sejtek regenerálódásának és hámlásának 28 napos ciklusát foglalja magában. Ha ezt a folyamatot a pórusokat eltömítő elhalt hámsejtek akadályozzák, az gyulladáshoz és fakó bőrtónushoz vezethet. Ezt szem előtt tartva alkotta meg a BOJ ezt a gyengéd, könnyű tonert, amely segít eltávolítani az arctisztítás után visszamaradt elhalt hámsejteket és felesleges faggyút. A toner középpontjában a szilva ereje áll, egy régóta ismert gyógynövényé, amely a formulában a bőr textúrájának ápolása és az elhalt hámsejtek eltávolítása terén mutatott hatékonysága miatt kapott helyet.

A szilvavíz a formula másik Hanbang összetevőjével, a mungóbab-kivonattal karöltve tökéletes összhangot alkot az AHA és BHA típusú kémiai hámlasztó összetevőkkel is, hogy felélénkítse a bőr természetes ragyogását. Mindennapos használatra kifejlesztett hámlasztó toner, amely nem csak az elhalt hámsejtektől tisztítja meg a bőrt, de simítja a bőrtextúrát és javítja a bőr állapotát is, így megkönnyíti a további bőrápolási termékek jobb felszívódását.

Kulcsfontosságú összetevők:

Zöld szilva víz 25% + Mungóbab kivonat 2% A Donguibogam, a Joseon-dinasztia idejéből származó gyógynövénykönyv szerint a szilvát és a mungóbabot gyógyszerként használták a gyomorfájás kezelésére vagy a szervezet méreganyagoktól való megszabadítására. A szilvavíz és a mungóbabkivonat bőrápoló összetevőként segít kisimítani a bőr textúráját és nedvességet biztosítani.

AHA + BHA A 2%-os glikolsav és 0,5%-os szalicilsav keverékével minden reggel és este anélkül távolíthatod el az elhalt hámsejteket, hogy a bőrirritáció miatt kellene aggódnod. Kíméletes receptúrája a kémiai hámlasztók és növényi kivonatok alacsony koncentrációját kombinálja, ahelyett, hogy az AHA és BHA túl magas koncentrációjával próbálna erőteljes hatást elérni, megelőzve a túlhámlasztást és irritációt.

Használata: A reggeli és esti tisztítás után nedvesíts át a termékkel egy vattakorongot, és finoman töröld át vele a bőrt belülről kifelé irányuló mozdulatokkal. A kezed segítségével is felviheted, ez esetben tegyél a kezedre megfelelő mennyiséget majd oszlasd el és nyomkodd a bőrbe, hogy felszívódjon.

Kiszerelés: 150ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés