2439

Beauty of Joseon Calming Serum: Green tea + Panthenol

Nyugtasd meg és hidratáld a bőrt évszázadok óta bizonyító gyógynövényekkel! Ebben az arcszérumban a Csoszon-korban ismert zöld tea, üröm és más növényi kivonatok harmonikus elegye panthenollal erősítve csodásan ápolja az UV és más környezeti hatások által terhelt bőrt.

6 790 Ft
6790
Raktáron

Véd, nyugtat és bőséges hidratációval látja el a bőrt a Beauty of Joseon Calming Serum : Green tea + Panthenol arcszéruma!

Ezt a gyors felszívódású szérumot úgy alkották meg, hogy enyhítse az UV sugárzás és más külső stresszhatások okozta bőrpanaszokat.

A szérum olyan összetevőkből áll, mint a zöld tea, amely híres antioxidáns, és a bőrt nyugtató tulajdonságairól híres üröm. Panthenolt is tartalmaz, hogy kiegészítse és fokozza ezen a fő összetevők hatékonyságát.

A zöld tea és az üröm együttesen hidratálja és nyugtatja a bőrt, míg a panthenol pajzsot képez, megakadályozva a nedvességvesztést és más külső irritációkat.

Kulcsfontosságú összetevők (Camellia Sinensis) Zöld tea 50%

A "Donguibogan", egy Csoszon kori orvosi feljegyzés szerint a zöld tea tisztán tartja a fejet és a szemet, felfrissít és energizál. Az EGCG, amely a zöld tealevél fő összetevője, segít megnyugtatni az UV-sugarak által károsodott bőrt.

(Artemisia Capillaris) Üröm 30% A keleti gyógyászat története során az üröm nagyon fontos növényi összetevő volt. Bőrápoló összetevőként biztosítja a nedvességet és segít megnyugtatni a bőrt.

Panthenol (B5-vitamin) 5% Jól ismert hidratáló összetevő,amely a bőrbe felszívódva B5-vitaminná alakul át. Erősen megköti a nedvességet és megakadályozza a nedvesség távozását, így hatékonyan hidratálja a bőrt.

Ezen összetevők harmonikus keveréke teszi ezt a szérumot olyan hatékonnyá, ha az UV sugárzás és más külső hatások által károsodott bőr regenerálása a cél.

Használata: Tiszta arcbőrre alkalmazz 2-3 cseppnyi mennyiséget és finoman ütögesd a bőrbe, segítve a felszívódást.

Kiszerelés: 30ml


 

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés