2474

A'pieu Fusidium Trouble Calming Cream

Gyakran kipattogzik a bőröd, könnyen érzékennyé válik és hajlamos a pattanásokra? Ez a bőrnyugtató krém olyan kiváló gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz, amely a problémás bőr komplex kezelését végzi el. 10% Fusidium gomba fermentált szűrletet tartalmaz, amely kiváló gyulladáscsökkentő hatással bír, továbbá panthenol és más növényi kivonatok segítik elő a friss hidratálást és az olaj-víz egyensúly visszanyerését.

12 210 Ft
12210
Egységár: 244 Ft/ml
Raktáron

Engedd a problémás bőrnek, hogy fellélegezzen az A'pieu Fusidium Trouble Calming Cream bőrnyugtató formulája által!

Ez a problémás bőrre kifejlesztett arckrém 11% Fusidium komplexet tartalmaz, amely 10% Fusidium coccineum gomba erjesztett kivonatából és 1% panthenolból áll. A Fusidium gomba erjesztett kivonata hidratáló, bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet a bőr kondíciójának javításában és a bőrproblémák kezelésében.

A pattanásokra hajlamos, problémás bőr kezelését három lépésben közelíti meg ez a bőrnyugtató krém:

  • Irritáció és bőrérzékenység: a Fusidium komplex gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással kezeli a bőrt.
  • Meggyengült bőr: bőrnyugtató hatás, panthenollal és Centella Asiatica kivonattal erősíti a bőrbarriert
  • Olaj és nedvesség egyensúlya: édesgyökér és bajkáli csucsóka kivonatokkal elősegíti a bőr optimális faggyú és nedvesség egyensúlyát.

Gyengéd mégis hatékony kezelést nyújt a bőr számára, csökkenti a bőrirritációt, gyulladásokat, elősegíti az egészséges bőrbarrier visszanyerését, és növeli a bőr hidratáltságát. Nedvességgel teli, könnyű géles formulája friss nedvességet zár a bőrbe, anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos érzést okozna.

Használata: Vidd fel egyenletesen a megfelelő mennyiséget a bőrre a bőrápolás utolsó szakaszában, fényvédő használata előtt.

Kiszerelés: 50ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés