2365

Mediheal H.D.P Pore-Stamping Black arcmaszk Ex

Elsöpri az utadból a tág pórusokat! Ez a pórusfeszesítő, faszenes arcmaszk gombakivonatot, nátrium-PCA-t és Centella Asiatica kivonatot tartalmaz, hogy gyorsan csökkentse a túlzott faggyútermelést és a pórusok láthatóságát, továbbá gránátalma-kivonatot és adenozint, hogy selymessé és rugalmassá tegye a bőrt.

Mediheal H.D.P Pore-Stamping Black Mask EX

900 Ft
900
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Koncentrált hatóanyag tartalom, akár egy ampullában!

Ez az arcmaszk hatékony kezelést biztosít a tág pórusú bőrnek olyan természetes hatóanyagokkal, amint pl. A gomba-, a gránátalma kivonat, nátrium-PCA vagy a Centella Asiatica. A Mediheal 10 éves tapasztalatát és innovatív megközelítéseit felhasználva a mindennapokban is elérhető, mégis rendkívül sokoldalú arcmaszkokat készít, a legkülönbözőbb bőrproblémákra.

Ez a póruskezelő hatású arcmaszk, gombakivonatot, nátrium-PCA-t (a bőr természetes hidratáló anyagainak 12% kitevő vegyület) és Centella Asiatica kivonatot tartalmaz, hogy gyorsan csökkentse a túlzott faggyútermelést és a pórusok láthatóságát, gránátalma-kivonatot és adenozint, hogy selymessé és rugalmassá tegye a bőrt.

Ezek az összetevők szinergiát alkotva (egymás hatását felerősítve) teszik elasztikusabbá a bőrt és a pórusok falát. A faszenes maszk anyag szorosan illeszkedik a bőrhöz, hogy biztosítsa az eszencia hatékony felszívódását, továbbá antibakteriális hatást fejt ki.

Használat: 1. Tisztítás és tonizálás után simítsd a maszkot az arcodra, lazíts 10-20 percig, vagy amíg a logó meg nem jelenik, majd távolítsd el a maszkot. Végül finoman ütögesd/ masszírozd a bőrbe a maradék eszenciát.

Termék eredeti neve: Mediheal H.D.P Pore-Stamping Black Mask EX

Kiszerlés: 1 db (25ml)

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés