2449

Mary & May Hyaluronic Panthenol Hydra Mask

Napi egy maszk a szuper hidratált bőrért! A Mary & May 30db-os arcmaszk csomagját azért alkotta meg, hogy könnyedén gondoskodhass a kiszáradásra hajlamos bőr hidratálásáról. Hatféle hialuronsavat és panthenolt tartalmaz, hogy mélyen feltöltse a bőrt nedvességgel és védőréteget képezve óvja a kiszáradástól.

9 810 Ft
9810
Egységár: 25 Ft/g
Raktáron

Töltsd fel a dehidratált bőrt hatféle hialuronsav és panthenol szinergikus hatásával a Mary & May Hyaluronic Panthenol Hydra Mask segítségével!

Napi egy maszk, hatféle hialuronsavval és panthenollal, hogy intenzív hidratálást biztosíts a bőrödnek. Ez az arcmaszk csomag 30 db arcmaszkot tartalmaz, amiket egyenként húzhatsz ki a dobozból.

Hat különböző féle hialuronsav és B5-provitamin (panthenol) biztosít gazdag hidratációt a száraz és durva bőrnek, hogy az visszanyerje simaságát, és tiszta ragyogását. Rohanó életmódunk és a kedvezőtlen környezeti hatások megnehezítik, hogy a bőr hosszan megőrizhesse esszenciális nedvességtartalmát.

Ez a maszk napi segítséget nyújt, hogy feltöltse és hosszan hidratáltan is tartsa a bőrt. A különböző hialuronsavfélék rétegről rétegre töltik fel a bőrt nedvességgel, míg a panthenol vízzáró réteget képezve segít a nedvességet a bőrben tartani. Az eredmény pedig súlytalanul könnyű érzetű, nedvességgel teli, ragyogó bőr.

Használata: Tisztítsd meg majd simítsd ki a bőrfelszínt tonerrel. Vegyél ki egy maszkot a dobozból és simítsd a maszkot az arcodra. 10-15 perc múlva távolítsd el, végül finoman ütögesd át a bőrt, hogy a maradék eszencia is felszívódjon.

Kiszerelés: 30db (400g)

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés