Összetevők
Adenosine
Az adenosin egy nukleotid, amelynek szerepe van a sejtek energiaellátásában, valamint a DNS és RNS szintézisében. A kozmetikumokban használt adenosin hatóanyagként alkalmazva javíthatja a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint csökkentheti a ráncok és finom vonalak megjelenését. Emellett a bőr hidratáltságát és textúráját is javíthatja. Az adenosin biztonságosan használható a kozmetikumokban, és számos kutatás igazolja hatékonyságát a bőr öregedése elleni küzdelemben. EWG 1
(0)
12 700 Ft
-30%
Közeli lejárat
2027.02.06.
2027.02.06.
(0)
4 990 Ft
3 490 Ft
(0)
7 410 Ft
-20%
Közeli lejárat
2027.03.05.
2027.03.05.
(0)
6 560 Ft
5 250 Ft
(7)
6 490 Ft
(0)
280 Ft
(7)
8 790 Ft
(9)
5 780 Ft
Ingyens szállítás
(15)
8 200 Ft
(2)
1 150 Ft
(0)
8 850 Ft
(0)
5 390 Ft
(36)
960 Ft
(0)
7 990 Ft
(0)
3 990 Ft
(40)
6 660 Ft
-20%
(0)
6 590 Ft
5 270 Ft
(0)
530 Ft
(0)
7 990 Ft