Teszt: So Natural Woo Ajakfeltöltő - Lovely Pink

Puha, selymes, telt ajkak az ajakolajtól. És még nem is ragad.


Ugyan a webshopban csak most jelent meg a So Natural Ajakfeltöltő – Lovely Pink, de mielőtt bekerült a kínálatba, megkaptam, hogy teszteljem le, és véleményezzem, hogy milyen. Mivel álomszép volt a színe, és tetszett, hogy egy olaj alapú, különleges fényről van szó, nagyon izgalmasnak tűnt. Szóval nem is váratott sokára, hogy kipróbáljam.

A csomagolása letisztult és egyszerű. Eléggé elkülönül a szájfényektől, és könnyű megtalálni, bárhová is teszem.

És persze jogos a kérdés, hogy egyáltalán szájfény-e?

A válasz pedig az, hogy igen is, meg nem is, hiszen jóval többet tud a szájfényeknél. Az üvegcsében ugyan élénk és sötétebb pinknek tűnik, de alapvetően éppen csak egy kicsi színt ad az ajkaknak. Ugyanakkor a fénye gyönyörű, folyékony hatású, puha és mégis látványos.

Érzetre egyáltalán nem ragacsos, hanem könny és friss. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy ajakfeltöltő tulajdonságai vannak, és ezt lehet is érezni. Kifejezetten hűvös hatású, mentolos érzetű, és az illata is erősen friss, mentolos. A szám valóban teltebbnek tűnik tőle, ugyanakkor puha és hidratált.

Legnagyobb meglepetésemre szépen a helyén marad, nem folyik el. Mivel nekem nem jól definiáltak az ajkaim, és már elmúltam 40, a kis barázdácskákba könnyedén befolyhatnak a szájfények és rúzsok. Ennél az ajakfeltöltőnél ezzel nem volt gondom.

Felvitel után először bizsergést érzek az ajkaimban. Ez valószínűleg az ajakfeltöltő hatásának köszönhető. Valóban hatásos, és látványosan teltebbé teszi a számat. A bizsergésnek köszönhetően pedig jó sokáig tudatában vagyok annak, hogy az ajkaimon van, és jóval többet mosolygok.

Sokat hordtam önmagában, ahol nagyon természetes fényt és szép, üde hatást köszönhettem neki.

Az íze is kicsit mentolos, amit személy szerint egy kis hátránynak érzek, amikor kifejezetten csábító szándékkal viselem, és csókolózni szeretnék. Nem mintha amúgy panasz érkezett volna rá. Ez inkább az én fejemben van így.

Felvihető rúzs fölé is, és ilyenkor mesés fényt ad a rúzsoknak.

Teljesen beleszerettem, és szinte mindig a táskámban van. Bármikor szükségem lehet rá, és arra a természetesen gyönyörű hatásra, amit ad. Lassan és egyenletesen „kopik”, és nagyon finom, sima, selymes ajkakat hagy maga után.

Frissítés: A So Natural Woo Ajakfeltöltőt már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Benton Honest ajakápolót.