Teszt: So Natural: Méregtelenítő és póruskezelő pink agyagmaszk

Részletes tesz, előtte, közben és utána fotóval


Azzal a kéréssel kaptam meg a So Natural Méregtelenítő és póruskezelő pink agyagmaszkját, hogy akkor próbáljam ki, amikor a bőrömnek igazán nagy turbóra van szüksége, mert látni fogom, hogy csodára képes.

 Amikor Koreában ennek a maszknak a prezentációja volt, akkor egy ikerpárt kértek fel a bemutatására azzal, hogy az ikerpár egyik tagja reggel a szokásos bőrápolási rutinját csinálta végig, és egy kis sminket vitt fel. A másik tag pedig reggel ezt a maszkot tette fel, utána hidratált, és nem sminkelt. Így jelentek meg a rendezvényen.

A maszkot használó ikerpár tag bőre gyönyörű volt minden rásegítés nélkül is.

Gondolhatod, hogy ezek után mennyire kíváncsian vártam, hogy mi lesz az én tapasztalatom. Olyankor tettem fel, amikor a bőröm nagyon rossz állapotban volt. Vörösebb volt, volt pár pattanásom is. A pórusaimra ráfért az összehúzás. A bőröm fáradt volt.

A maszk egyszer használatos. A benne lévő fátyolmaszk két részből áll: egy felsőből és egy alsóból. Két védőréteg között van. A középső enyhén rácsos anyagú, és rózsaszínes, kicsit agyagos hatású, sűrű krém van rajta.

A két rész miatt sokkal jobban illeszkedik az arcomra, mintha egyben lenne. A szem és a száj rész szabadon marad, nem visszahajtható, ami nem is csoda, hiszen ez egy pórustisztító maszk, ami miatt az ajkakon és a szemen nincs is keresnivalója.

Meglepően sokáig kell az arcon hagyni. A teljes száradásig, ami körülbelül 40-50 perc. Azon a részen, ahol az alsó és a felső maszk találkozik, dupla réteg alakul ki, így ott nem száradt meg teljesen.

Kb 25-30 perc után, ahogy száradt, nem volt kellemes érzés az arcomon. Feszített kicsit, és száraznak éreztem, de megvártam a teljes száradást, és csak akkor vettem le. Nem mozdult el az arcomról, de mivel azért van egy kis súlya nem is engedett mozgást az arcomnak. Nem lehet enni benne, és beszélni sem lehet kényelmesen, amíg fent van.

So Natural Póruskezelő és Méregtelenítő pink agyagos maszk teszt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor lekerült, pár helyen volt pár száraz, rózsaszínes agyagszemcse. Áttöröltem az arcomat, tonizáltam, és hidratáltam.

So Natural Póruskezelő és Méregtelenítő pink agyagos maszk teszt

 

 

 

 

 

 

 

 

A bőröm sokkal simábbá vált.
A színe egyöntetűbb.
Sokat csökkent a pír. A pirosság tovább nyugodott. Fél órával a használat után még jobban nézett ki a bőröm.
A pórusaim sokkal kisebbek és tisztábbak lettek.
Az arcom feszesebb lett és frissebbnek tűnt.

Nagyon látványos volt a hatása. Amikor a bőröm nem volt olyan fáradt és piros, akkor még szebb és hibátlanabb volt a végeredmény. Akkor nem vártam meg a teljes száradást. Kb 30 perc után vettem le, és nekem ez jobban bejött. Valószínűleg azért mert kombinált a bőröm, nem pedig kifejezetten zsíros. Ha egy kicsit szárazabb, akkor jobban esik neki ez a rövidebb hatóidő.

Frissítés: A So Natural Méregtelenítő és póruskezelő pink agyagmaszkot már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal rendelkező PURITO Bentolin Pore agyagmaszkot.