Teszt: So Natural Cearfocus mélyhidratáló eszencia

Hű, ilyen egy igazi nedvességbomba pár cseppben. Imádnád.


Mielőtt egy újdonság megjelenik a webshopban, alaposan leteszteljük, hogy biztosak lehessünk benne, hogy amit megveszel, az jó. Mindannak, amit kipróbálunk „csak” egy része kerül be a kínálatunkba. Így történt a So Natural Cerafocus mélyhidratáló eszenciával is, mégpedig szupergyorsan.

Kezdjük a csomagolással!

Ránézésre fantasztikusan néz ki. Letisztult, modern vonalvezetés, halvány barack szín. Női és férfi fürdőszoba polcon egyaránt gyönyörűen mutatna. Az üveg kicsit súlyossá teszi, így kézbe véve még komolyabb hatást kelt. Egyszerű, csavaros, ezüst kupakja van, ami praktikus utazásnál, de nedves kézzel visszacsavarni nem annyira egyszerű így, de nem is vészes.

A benne lévő eszenciát úgy kell kirázni az üvegből, ami azért bevallom, macerás. Nem mindig oda csöppen, ahová azt szeretném.
135 milliliteres, ami az átlagnál nagyobb kiszerelés, és mivel kevés kell belőle, sokáig elég. Nagyon kiadós. Minden nap használom, és még rengeteg van belőle.

Milyen az állaga a színe és az illata?

Az üvegből viszonylag könnyen jönnek ki a cseppek. Az állaguk csak annyira folyékony, hogy kezelhető és könnyű legyen, ugyanakkor viszonylag ott marad a tenyeremben, nem folyik összevissza, ez pedig óriási plusz pont a kezelhetőségnek.

A színe opálosan fehér, látszik, hogy hová cseppen. Az illata közepesen erős, engem egy natúrabb, enyhén illatos borotvahabra emlékeztet. Elég pár csepp belőle az egész arcra.

Az eszencia tulajdonságai

A bőröm imádja. Pillanatok alatt beszívódik. Nagyon könnyű eloszlatni az arcomon, és nem igényel masszírozást. Ha úgy érzem, ráfér a bőrömre valahol több (mert mondjuk megfáztam, és hámlik az orrom), akkor egyszerű felvinni belőle még. A bőröm gyorsan magába szippantja. A fermentált összetevők igazi vitaminbombaként hatnak.

Az arcom szuperpuha, feltöltődött, üde lesz utána, és jöhet még szérum és krém, mert nem nehezíti el egyáltalán, sőt befogadóbbnak érzem tőle a bőrömet, mint valaha.

Még azok a férfiak is imádni fogják, akik amúgy nem szeretik bekenni az arcukat, mert nem viselik el a krém érzést.

A mélyhidratálás nem csak működik, és selymes, puha lesz a bőrkép az eszencia után, de ez a hidratált hatás egészen sokáig megmarad, amire télen, amikor minden szárító hatás ezerrel dübörög, akkor ez nagyon sokat jelent. Viszlát hámló, húzódó vagy csak szomjas bőr. Megvan a megoldás.

Frissítés: A So Natural Cearfocus mélyhidratáló eszenciát  már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Benton Fermentált eszenciát, vagy válogass eszenciáink közül.