Teszt: Skinmed Cutem Daily Arclemosó

Érzékeny a bőröd? Akkor ez a teszt érdekelni fog.


Vékony, érzékeny bőröm van. Ezt mindig is tudtam. A rosaceám a gondos ápolásnak és a minőségi koreai kozmetikumoknak köszönhetően nagyon sokat javult. Vízhiányos, vegyes a bőröm, és folyton elfelejtek eleget inni. A pattanások és a kipirosodás néha még megtalálnak, ha nem vigyázok. Ezért igyekszem vigyázni. Ez pedig már az arclemosásnál kezdődik.

Szeretem a tiszta bőr érzését és a hatékony arclemosókat. És nem csak szeretem, de alapvető, hogy amit használok, az vigyázzon a bőrömre. Ezért is voltam olyan kíváncsi a Skinmed Cutem Daily Arclemosójára.

Különösen tetszett benne, hogy vigyáz a bőröm Ph értékére. Ugyanúgy, ahogy egy babáéra is vigyázna. Jó érzés, hogy gondoskodom magamról. De mégis hogyan?

Skinmed Cutem Daily Arclemosó

Fehér, világoskék, sötétszürke és ezüst… Gyönyörű színösszeállítás. A csomagolás praktikus és visszazárható. A 300 ml-es kiszerelés bőséges, és nagyon, nagyon, nagyon sokáig elég. Minden adott ahhoz, hogy egy egész családnak elég legyen. Viszont pont emiatt a nagyság miatt ahhoz, hogy egy útra magammal vigyem. Így ha bőröndbe kerül, mindenképpen át kell öntenem belőle egy kisebb flakonba.

A pumpával jól lehet menedzselni az adagokat. Nem megy semmi pocsékba csak azért, mert a pumpa ugyanannyit adagol. Ráadásul hónapok óta használom, de nincs megkarcolódva magy megkopva sem.

A benne lévő folyadék gyöngyház színű és fehéres. Az illata semleges. Nincs benne semmi illatosító anyag, így csak a benne lévő alapanyagokat lehet érezni.

Ahogy kinyomom, egyben marad, de gyönyörűen és gyorsan terül, mindenféle fullasztó érzés nélkül. Nagyon kevés belőle egyszerre. Langyos vízzel szoktam átmosni és letörölni utána az arcomat. Könnyű eltávolítani, és az arcom nyugodt és pihepuha utána. A hidratáló hatása is érezhető.

Nem habzik igazán, ahogy sok arclemosó szokott, így azok, akik a mikrobuborékos lemosókat kedvelik, nem biztos, hogy szeretni fogják.

Alaposan eltávolított minden szennyeződést az arcomról. Nagyon megszerettem. Más arclemosókat is használok, és igazság szerint az olajok állnak legközelebb a szívemhez, mert szeretem az emulzió  utáni tiszta érzést.

Bátran, mindenféle probléma nélkül használhatja bárki. A férfiak különösen szeretni fogják, mert nem túl habos, könnyű vele bánni, nem hagy semmilyen réteget vagy illatot az arcon, csak a tiszta bőr érzése marad.

Frissítés: A Skinmed Cutem Daily Arclemosót már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal rendelkező PURITO bőrvédő arclemosót, vagy válogass arclemosóink közül.