Teszt: Purito Deep Sea Pure Water krém

Neked is vízhiányos a bőröd? Akkor a Purito Deep Sea Pure Water krémet imádni fogod.


Az az igazság, hogy első ránézésre nem bűvölt el ez a kréme. Be kell ismernem, hogy ha a csomagolásról van szó, akkor a szívem inkább a szép és elegáns csomagolás felé húz. De azért nem annyira, hogy ez teljesen felülírja a választásomat. Így amikor a Purito hialuronsavas széruma mellett letettem a voksomat, úgy döntöttem, hogy megfogadom a cég tanácsát, és együtt fogom kipróbálni a a Deep Sea Pure Water krémmel.

A Purito tisztított víz helyett mélytengeri vizet használ a krém alapjaként, mert ez közelebb áll a testben található folyadékok struktúrájához. De ami ennél is érdekesebben hangzott, hogy száraz, viszkető bőrre is ajánlják, sőt akár atópiás kisbabáknak is.

Mivel a bőröm rendkívül érzékeny, és ha nem ápolom megfelelően hajlamos a hámlásra, egy ilyen krém igazi áldásnak minősül a polcomon. Szóval nem haboztam.

A tubus kicsit nagyobb volt, mint amire számítottam. Mindig lenyűgöz a Purito ár-érték aránya. A csomagolás design leginkább sportosnak vagy családinak nevezhető. Igazából a család bármelyik tagjának a fürdőjében el tudom képzelni, ebből a szempontból ez a kinézet tökéletes. A tubusos csomagolás higiénikus, és azt gondoltam, hogy majd a festék hámlani fog róla, de nálam legalábbis ez nem történt meg, csak én nyomorgattam meg.

 A krém fehér színű, és az illata enyhén citrusos. Közepesen sűrű, és nagyon jól terül. A bőrömbe pillanatok alatt felszívódott, anélkül, hogy zsíros utóérzete lett volna, ami számomra alapvető egy krémben. A bőrömnek kifejezetten a könnyű állagú krémek esnek jól, amik igazi nedvességbombák. A Purito Deep Sea Pure Water krém pont ilyen.

A könnyed állaga, és az, hogy jól terül, ugyanakkor nagyon hatékony, lehetővé teszi, hogy egyszerre kevés is elegendő legyen belőle.

Teljesen elégedett vagyok vele, és bátran ajánlom akkor is, ha érzékeny a bőröd és nagyon meg kell válogatnod, hogy mivel táplálod a bőrödet.

Ha szeretnél egy igazi hidratáló bombát a bőrödnek, akkor kattints ide!