Teszt: Neogen Real Fresh zöld teás arctisztító hab

Nem csak tisztít és ápol, de akár borotvahabnak is használhatod.


Szerintem legalább ötféle arctisztítóm van. És az egyik legjobb teszt az, hogy melyik tisztítókhoz nyúlok a legtöbbet. És a Neogen Real Fresh zöld teás arctisztító úgy lett az egyik kedvencem, hogy először fel sem tűnt.

Milyen a Neogen Real Fresh zöld teás arctisztító hab?

Ez az arclemosó látványnak sem utolsó. Friss, letisztult hatást kelt. A pumpás kivitel kifejezetten nem rejtett. A flakon áttetsző, és ezzel az áttetszőséggel játszanak is. Az arctisztító alján zöld tea levelek vannak, amit személy szerint nagyon bírok. Mire ideérnek, már nem ilyen teljes, nagy levelek, mint a képen, de ez egyáltalán nem zavar.

Szeretem a zöld teát. Ízben is, de illatban különösen. Jöhet minden, ami zöld tea illatú. Ennek az arctisztítónak pedig határozottan zöld tea illata van, friss, üde, energikus.

A kupak nagyon jól jár, és a pumpával akár egészen kis mennyiséget is ki lehet nyomni a flakonból.

A habja sűrű és gazdag. Nem olyan sűrű, mint a borotvahab, de azért telt. A habocskák láthatóak benne, nem az a selymes, fényes hab. És a kis habocskák lassan kipattognak belőle, de a lassan itt a kulcsszó. Ezért használtam már borotválkozáshoz is. Egyszerre kis felületre fújtam, és így haladtam vele. Tökéletes volt.

Nagyon kellemes az állaga. Szeretem ezt a puhaságot. Ahogy elkezdem masszírozni az arcomon, krémessé válik, és könnyen kenődik. Az arcom tisztává válik utána, a bőrömet feszesnek és puhának érzem. Nincs semmilyen utánérzés, vagy „réteg” az arcomon.

 Kifejezetten uniszex arctisztító, férfi és nő is bátran használhatja. Mind az illata, mind az állaga, mind pedig a tiszta, feszes érzés, amit ad bátran ajánlható bárkinek. Ráadásul látványos darab a fürdőszobámban. Érzékeny bőrre is használható.

Frissítés: A Neogen Real Fresh zöld teás arctisztító habot  már nem forgalmazzuk, de ha szeretnéd a zöld teás hab hatását kipróbálni, használd a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Benton Deep zöld teás arctisztító habot.