Teszt: Missha Time Revolution – Éjszakai Regeneráló Probio Ampulla

Egy ampulla, ami éjszaka dolgozik, amíg alszol. De min?


Olyan sokáig furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen lehet a Missha Time Revolution Éjszakai Regeneráló Probio Ampulla. Szeretem a Misshát, és a First esszencia régóta a kedvencem. Valahogy mégis, amikor a tesztelni valókat gyűjtöttem, akkor ő mindig kimaradt. Aztán nemrégiben a sarkamra álltam, hogy most aztán itt az ideje annak, hogy igenis, a tettek mezejére lépjek, és jól megnézzem magamnak ezt az aktivátort.

Az éjszakai bőrápolási rutinomban az olajos arclemosás az első lépés, majd a Missha First esszenciáját használom, ami toner is egyben, és ezt követi ez az éjszakai regeneráló ampulla.

Nagyon szeles helyen élek, sok az eső, sokat töltök légkondis környezetben is, szóval a bőröm nagyon meg tudja szenvedni ezeket. Ha nem figyelek rá eléggé vagy nem a megfelelő termékekkel ápolom, akkor azonnal elkezd kiszáradni és bizonyos helyeken hámlani. Nagyon érzékeny is, amúgy pedig hajlamos a zsírosodásra is, szóval igazán jó alany vagyok, ha kozmetikumokat kell tesztelni.

Szép a csomagolása ennek az ampullának, ezt igazán szeretem benne. Mivel alul áttetsző, így még azt is le tudom ellenőrizni, hogy mennyi van még benne. Ezt személy szerint nagyon értékelem.  A pipettás kiszerelésekkel nekem valahogy nem annyira jó a kapcsolatom, mint a pumpás adagolókkal, de ezen túl tudok lépni.

Maga a benne lévő folyadék sárgás színű, egy kicsit sűrűbb, nem annyira folyékony, mint az esszenciák szoktak. Nem terül el azonnal a kezemben, van egy kis tartása/gömbölyödése. Ha megmozdítom a kezem, akkor mozdul ő is, de kicsit lassabban, azaz van egy kis tapadása. Nincs igazán illata. Többször is megszagoltam, hogy alaposan írhassak róla, és nagyon minimális, enyhén friss, citrusos szerű illatot érzek rajta, de ehhez tényleg alaposan meg kellett szaglásznom.

Eleinte a kezemre cseppentettem, és aztán onnan vittem fel az arcomra, de valahogy úgy éreztem, hogy a kezem a nagy részét beszívta, így aztán gyorsan átálltam arra, hogy a bőrömre cseppentettem inkább belőle. Azt csinálom, hogy nem szívom tele a pipettát, csak éppen hogy, és egyet cseppentek a homlokomra, azt eldolgozom, aztán egy-egy cseppet az orcáknak adok (egyesével), és jöhet belőle több a nyakamra és a dekoltázsomra.

Ezzel a módszerrel azt érzem, hogy tényleg oda jut a sok, ahová azt szeretném. Nem gördül lefelé olyan gyorsan, szóval nem kellett azon aggódnom, hogy lefolyik, mire elkezdeném eldolgozni. Nagyon jól terül, de szupergyorsan elkezd akcióba lépni a bőrrel, szóval azért hamar kell vele dolgozni. Az én bőröm egy pillanat alatt beissza. Ezután még pár másodpercig enyhén ragacsosnak érzem az arcomat, de aztán lassan az is eltűnik.

Tudom, hogy furán hangzik, de kicsit olyan, mintha megitattam volna a bőrömet. :) Azt érzem, hogy frissebb az arcom, simább, jobban fel van töltődve. Ezt ne ilyen drasztikus mértékben érdemes elképzelni, hanem finoman, „jóllakottan” érzem magam a használata után. Az én bőröm imádja, és nagyon jól tudja hasznosítani.

Azt nem mondhatom, hogy ettől magától eltűntek a ráncaim, de a bőröm jó érzetű, puhább, simább, teltebb lett tőle. Nagyon megszerettem. Érdemes volt a tettek mezejére lépnem.

Frissítés: Missha Time Revolution Éjszakai Regeneráló Probio Ampullát már nem forgalmazzuk, próbáld ki helyette a hasonló tulajdonságokkal bíró Benton Ultimate csiga-méh szérum +-t, vagy válogass egyéb ampulláink közül.