Teszt: Diaforce szemmaszk és a legjobb tapasz tippek!

A tapasz a koreai nők fegyvere. Hogy hozd ki Te is a legtöbbet a tiédből?


Egy átlag koreai nő minden nap használ legalább egy maszkot vagy valamilyen extra kezelést a bőrére. A fátyolmaszkok és tapaszok óriási választéka áll a rendelkezésükre, és maximálisan ki is használják a bennük rejlő lehetőségeket.

Szeretnéd te is ezt tenni? Tarts velünk!

A tapaszokat sokszor szemmaszk címszó alatt találod meg, ahogy az a Diaforce szemmaszkra is igaz. De az a helyzet, hogy ezek a tapaszok ennél sokkal több helyen, célzottan képesek hatni. Pontosan ott, és pontosan úgy, ahogy azt te szeretnéd.

A legtöbb esetben a tapaszt a szem alatt látod a képen. Tényleg ezen a részen használják őket a legtöbbet, pedig talán más részek többet profitálhatnának belőle.

Először is nézzük meg, mit várhatsz egy tapasztól!

- Feszesíti a bőrt
- Leapasztja a duzzanatot
- Csökkenti a fáradtság tüneteit
- Csökkenti a sötét karikák megjelenését
- Csökkenti a szarkalábakat és mimikai ráncokat
- Feltölti és hidratálja a bőrt
- A szemek ragyogóbbak, energetizáltabbak lesznek

Tapaszok többféle alapanyagból, sokféle hatóanyaggal feltöltve készülnek. A Diaforce egy hidrogél tapasz, azaz több nyomást gyakorol a bőrödre, mint a hagyományos fátyolmaszk anyagú tapaszok. Ahogy telik az idő, úgy lesz egyre vékonyabb és rugalmatlanabb, ahogy a hatóanyagokat belenyomja a bőrbe.

A tapasz olyan érzés a bőrödön, mint amikor a kozmetikus finoman, de stabilan tartja egy felületen a kezét. Kivéve, hogy annál hűvösebb és frissebb érzetű.

Mi van egy Diaforce szemmaszkban?

- növényi kollagén
- aloe vera
- gyémánt por
- gyöngy
- kaviár
- tengeri alga
- uborka
- C-vitamin

Az összetevői 100 százalékban természetes anyagok.

Hol van szüksége az arcodnak a tapaszra?

A legtöbb képen azt látod, hogy a tapaszt a szem alatt használják. Én már itt is különbséget tennék abban, hogyan teszem fel.

A tapasz a kerek végén a legnagyobb, itt adja a legtöbb nyomást, azaz a legtöbb hatóanyagot is. Ez azt jelenti, hogy ezt a részt oda érdemes tenni, ahol a legtöbbet adhatja.

Szemek:

Ha a szemeid táskásak vagy erősebbek a karikáid, úgy tedd a kerek részt a belső szemzugba, és a hegyes vége legyen a szem külső részén.

Ha inkább a szem sarkában lévő ráncokat akarod feltölteni, akkor a kerek résszel azokat fedd le, és a hegyes kerüljön a belső szemzug irányába. Akár egy kicsit lejjebb is, ha az a szög jobban segít lefedni a kérdéses részt.

Ugyanebből a megfontolásból a tapaszt a felső szemhéjra is teheted. Akár úgy, hogy lehunyod a szemeid, és a tapasz lefedni a mozgó részt, akár a szemránc fölé, ha ott van szükség a leginkább a hatóanyagokra és a nyomásra.

Nem akarsz választani? Ne tedd! Én ahelyett, hogy egy tapaszt végig egy helyen hagynék, variálom, és több területnek juttatok belőle. Persze ha egy területre akarsz fókuszálni, akkor tedd azt. A dobozban egyébként rengeteg tapasz van, szóval fontos esemény esetén érdemes két párat használod. Már csak azért is, mert sok helyre kerülhet még a tapasz…

Homlok:

Ha a homlokodon lévő barázdákat szeretnéd feltölteni, a tapaszok akkor is jól jönnek. Fedd le őket vízszintesen, vagy ha inkább a homlokod közepe a kényes rész, akkor jin-jang formában is felteheted.

Az arc:

Az orrtól lefelé futó barázdákat is minimalizálhatod egy jól elhelyezett tapasszal. Én úgy szoktam feltenni, hogy a kerek rész kicsit a szám külső sarkai alá lóg, így egyszerre tudom feltölteni az onnan induló ráncokat.

A nyak:

Nekem a nyakam az egyik legkényesebb részem. Az egyik legárulkodóbb. Itt nagyon sokat tudnak adni a tapaszok.

Az ajkak. Néha csak lefedem az ajkaimat a tapaszokkal, úgy hogy a hegyes sarkuk kifelé, felfelé nézzen, és enyhén feljebb tapasztom le, hogy egy kicsit emeljen ezen a részen.

Ahogy látod, jóval többet hozhatsz ki egy tapaszból, mint amit elsőre gondoltál.

Én imádom a Diaforce tapaszaimat. Jó a méretük és az ívük. Sokféleképpen szoktam feltenni őket. Az érzés, ahogy fent vannak, annyira megnyugtató és relaxáló. Ha megtehetem, kicsit lefekszem, hogy ezt is átadhassa.

De hadd adjak még egy tippet, hogy szoktam használni. Ez az egyik kedvencem.

Ha fontos eseményre megyek, és füstös szemfestést készítek, akkor a szemsminkkel kezdem, és csak ez után jön az alapozás. Előbb felteszem a tapaszt a szemem alá, majd elkezdem a szemsminket. Így miközben sminkelek nem csak feltölti a szemem alatti részt és energetizál, de a lehulló szemcsék miatt sem kell aggódnom. Amikor eljön az alapozás ideje a tapasz már eleget volt fent, és leveszem. A bőröm szép és feszes és tiszta.

Frissítés: A Diaforce szemmaszkot már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal bíró Benton Ultimate csiga-méh szemtapaszt!