Teszt: COSRX Ultimate mézes hidratáló éjszakai maszk

Csupa meglepetés éjszakai maszk, egészen más, mint amilyennek képzeled.


Szeretem az éjszakai maszkokat, és szívesen próbálok ki újakat is belőlük. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy az éjszakai maszk könnyű legyen. A bőröm nem szereti a nehéz és gazdag krémeket, vagy inkább az a jó kifejezés, hogy csak néha van igényem rájuk.

A mézet szeretem a sütikben és a kávémban, és habár tudom, hogy mennyi jótékony hatása van, a bőrömre mégsem szívesen kenném. Ami miatt bizalmat szavaztam neki, az a márka. A COSRX nagyon gyorsan a kedvenceim közé került. Könnyed és letisztult kozmetikumai vannak, amik szuperhatékonyak, így kíváncsian vártam, hogy milyen is lesz majd a COSRX Ultimate mézes hidratáló éjszakai maszk.

Első látásra meglepődtem, mert egy kicsit kisebb volt, mint amire számítottam. A korábbi éjszakai maszkjaim nagyobbak voltak.

A meglepetéseknek ezzel még nem volt vége. Az állaga egészen más volt, mint amire számítottam. Szinte zselészerű, enyhén sárga. Sehol sem volt a méz sűrűsége, amire korábban számítottam. Annyira könnyed volt és tiszta.

 

cosrx ultimate mézes hidratáló maszk

 

A bőröm imádta. Egészen kevés kellett belőle ahhoz, hogy az arcom egészségesen hidratált legyen. Nem maradt semmilyen maszkos érzés utána, az arcom tapintásra puha, selymes és feszes.

Akkor mégis miért maszk, ha ilyen gyorsan felszívódik? Mert az arcom reggelre feltöltődött, sima és hidratált, azaz a hatása nem csak a bekenés idejére korlátozódik. A bőrömet nyugtatja.

Persze a legtöbb éjszakai maszkhoz hasonlóan használható hidratáló krémként, vagy nappali maszkként is. Mindkét esetben szuperül teljesített. Ne aggódj amiatt, hogy ragacsos vagy nehéz vagy olajos lesz, mert egyáltalán nem az. A bőröd imádni fogja, akár zsíros, akár száraz, akár érzékeny, akár pattanásos, akár fáradt…

 

cosrx ultimate mézes hidratáló maszk

 

Frissítés: A COSRX Ultimate mézes hidratáló maszk megújult, COSRX Full Fit Propolis Light arckrém néven kapható.