Teszt: Bonye Rosy And Young Aiyang krém

Tényleg lehet egy krém minden az egyben?


Igazi praktikus nő vagyok. Imádom a hatékonyságot, a leegyszerűsített dolgokat, a több lépést egyben. És legalább ennyire szeretem ennek az ellenkezőjét is. Azt, ami lassan bomlik ki. Vagy azt, ami egy dologra fókuszál… Szóval érted. Legalább annyira könnyű engem boldoggá tenni, mint amennyire nem.

Úgyhogy amikor megláttam a Bonye Rosy And Young Aiyang krémet, akkor rettentő kíváncsi lettem. Egyszerre vonzott, és egyszerre dobott fel kérdőjeleket bennem…

Lehet egy krém tényleg minden az egyben? És valóban tudni fogja, amit ígér?

Bevallom, nem annyira a fehérítő funkciója volt az, ami vonzott, mert a hatékony napvédelem és sok egyéb fehérítő összetevő miatt az nem annyira alapvető szükségletem. A bőröm eléggé egyöntetű.

Ugyanakkor a ránctalanítással és feszesítéssel mindig meg lehet venni, főleg ha az könnyed textúrákkal párosul. 44 éves leszek, és minimum 10 évet letagadhatok, nem vagyok igazán ráncos, de nem is akarok az lenni. Szóval minden, ami ebben segít az számomra értékes. Hiszek a megelőzésben.

Az, hogy ez a krém egyben szemránckrém is, és ugyanakkor tubusos, és csak 30 milis, zene a füleimnek. Mert akartam a repertoáromba ilyen krémet. Pláne mert a fehérítés és a ránctalanítás egy szemránckrémben tökéletes párosítás a karikás szemeimre.

Az, hogy el tudok menni egy hétvégére, vagy akár hetekre vele úgy, hogy nem kell aggódnom, hogy kifolyik, vagy hogy nem vihetem fel magammal a gépre, olyasmi, amit imádnék. De működhet ez?

Szóval vártam, hogy megérkezzen. És amikor kezembe vehettem, legalább olyan kis szép volt a tubus, mint a képeken. Finom, nőies, elegáns. A fehér, a rózsaszín és az ezüst nagyon szépek. Az idők során egyedül az ezüst felirat kopott meg egy picit, pedig hoztam-vittem magammal, szóval még mindig szép. Éljen!

A kis csőrös vég segít abban, hogy akár egészen picit is ki lehessen nyomni belőle, amire szükség is van, mert nagyon kiadós a kicsike.

A kinyomott krém fehér, enyhén gyöngyház fénnyel. Az illata picit citrusos, zöld, friss. Kifejezetten imádom. Egy kicsit talán intenzívebb annál, amit én azért általában szeretek, de annyira betalált nálam, hogy ez itt most egyáltalán nem zavar.

A krém megtartja az alakját egészen addig, amíg el nem kenem. Nem mozdul el, nem folyik. Itt megijedtem picit, hogy majd túl sűrűnek fogom találni, de úgy terült, mint az álom… Könnyű nagyobb felületen is eloszlatni, vékonyan. És pikk-pakk felszívódik. Igazán könnyed érzetű. És pont ettől olyan kiadós, hogy egy egészen kicsi mennyiség nagy felületre elég.

A beszívódás nagyon gyors, és selymes érzést. Tényleg feszesít, és olyan érzés, mintha a bőröm „jóllakott” volna. A bőröm fényes lesz tőle, de nem zsírosan/olajosan fényes, hanem mintha belülről ragyogna kicsit kifelé.

Ha van ilyen krémed, javaslom, hogy próbáld ki, milyen, ha az egyik kézfejeden használod, a másikon meg nem. A különbséget azonnal is látni/érezni fogod, de ami még fontosabb, a hatás még sokáig megmarad. A bőröd feszesebb, ragyogóbb és tényleg egyöntetűbb lesz.

A szemem körüli résszel csodákat művel.

Az egyetlen negatív dolog, amit el tudok mondani róla az, hogy a kis mérete miatt gyakrabban kell újravennem, mint ami jólesik. Az, hogy kiadós, azért sokat segít. Igazából pont emiatt nem választottam be a mindennapi rutinomba, hanem inkább különleges alkalmakra és utazásra tartogatom.

Frissítés: Bonye Rosy And Young Aiyang krémet már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a hasonló tulajdonságokkal rendelkező Coxir Vita C Bright folthalványító arckrémet, vagy válogass arckrémeink közül.