Teszt: Bocas sarokreszelő

Hogy lehet a klasszikus, nem jól működő sarokreszelőt újragondolni, és mégis szuperhatékonnyá tenni?


Aki ismer engem, az tudja, hogy szeretem az okos, kreatív eszközöket. Szívesen próbálok ki új dolgokat, és maximálisan csodálom azt, amikor valamit úgy raktak össze, hogy minden részletben tökéletesen szolgálja a feladatát. És az a helyzet, hogy a Bocas sarokreszelője ilyen.

Miben más a Bocas sarokreszelője, mint a klasszikus társai?

Biztos, hogy találkoztál már a klasszikus sarokreszelőkkel, és használtad is őket. Egy kis ideig talán még puhábbak is voltak tőle a talpaid, de aztán hamar újra elő kellett venni őket, a lábaidat jól beáztatni, és kezdhetted az egészet újra.

Az a helyzet, hogy a Bocas sarokreszelőjével teljesen más a tapasztalatom, mert:

Nem csak "előáztatott" lábon lehet használni. Sőt személy szerint majdnem mindig szárazon használom, mert mivel alapvetően köszönik, jól vannak a talpacskáim (hála a szuper sarokreszelőmnek), az utolsó pillanatban jut eszembe, hogy jó lenne az az extra löket sarokreszelés, hogy a lábikóim szuperpuhák legyenek. Ilyenkor a lehető legjobban jön, hogy kevesebb, mint egy perc alatt tökéletes az eredmény.

Nincs rendetlenség, kosz utána. Egyszerűen imádom ezt a részét, hogy a kis műanyag tartó összegyűjti az elhalt hámsejtjeimet, amiket aztán könnyű kidobni, az eszközt meg átöblíteni és a műanyag tartónak köszönhetően biztonságosan tárolni. Nem fogok hazudni, azért meghökkentő látvány, hogy mennyi bőr lejön egy reszeléssel.

Biztonságos tárolni is, használni is. Annak ellenére, hogy szupergyorsan megszabadít a felesleges és érdes bőrtől, nem vágom el magam vele, és még soha nem reszeltem túl vele a bőrömet. Pedig éles.

Higiénikus. Egyrészt annak köszönhetően, hogy ilyen könnyű összegyűjteni vele az elhalt, lereszelt bőrt, és gyorsan megszabadulni tőle, segít a tisztán tartásban, de azért ennél több az előnye. A reszelő része speciális kialakítású, és nem ragadnak bele a bőrdarabkák. A leszedett bőr porszerűen finom, könnyű eltávolítani. Gyorsa el lehet öblíteni, és a tárolásnál mégis át tudja járni a levegő. Fertőtleníteni is könnyedén lehet, mert nincsenek eldugott, vagy nehezen hozzáférhető részei.

Tartós. Most már 4-5 éve használom, és még mindig ugyanolyan tipp-topp állapotban van, mint az első alkalommal. Nem tompult el az éle. Nem csorbult, nem tömődött el…

A Bocas szemöldökcsipeszem szintén az egyik legprecízebb, legtartósabb csipeszem (ő volt előbb), és a sarokreszelő sem okozott csalódást, sőt. Azt gondoltam, hogy oké, jól néz ki, jó ötlet a kis tartály is, de sok sarokreszelőm volt már (beleértbe az elemeseket is), és csak ideiglenesen működnek. Szóval nem igazán építettem rá hosszú távon, és az a helyzet, hogy tévedtem. Nagyon is van különbség sarokreszelő és sarokreszelő között. És hálás vagyok érte, hogy itt van nekem, amikor hirtelen rám tör, hogy szükségem van rá. Tudom, hogy megbízhatok benne.

Frissítés: A Bocas sarokreszelőt már nem forgalmazzuk, de próbáld ki a sarok kezelésére hasonlóképp hatékony DEARBOO Home SPA hámlasztó talpmaszkot.