Tényleg becsületes a Benton arclemosó hab?

A Benton program első lépcsőjének tesztje, azaz milyen is a Benton becsületes arclemosó hab

Becsületes adag az biztos (150 g), ez volt az első gondolatom, amikor a Benton arclemosó hab nagy tubusára néztem. A „becsületes” neve is az, hogy Benton becsületes arclemosó hab. Az első dolgom az volt, hogy megnéztem és megszaglásztam. Diszkrét, friss, enyhén krémes az illata. Nagyon krémes, sűrű, és gyöngyházfehér. Az az állag, amit nagyon jó látni és érezni is.

Mit is írnak róla a rövid ismertetőben?

„Krémes arclemosó hab a Bentontól, mely ápol, kisimít és feszesíti a bőrt. Mélyen és hatékonyan tisztítja meg a fáradt bőrt a nap közben rárakódott szennyeződésektől. Nem csak tisztít, hanem hidratál is, és minimalizálja a bőr kiszáradását.”

Milyen volt használni?

Először nedves arcra, nedves kézzel használtam. Pont annyira volt sűrű és krémes, hogy ne folyjon összevissza, ugyanakkor elég puha és közepesen habos volt ahhoz, hogy könnyű legyen eloszlatni. Az arcomat tisztának éreztem, és leöblíteni is kifejezetten könnyű volt.

Aztán kipróbáltam elektromos arctisztítóval is, és az összes próbált állag közül a Benton lemosója volt a legideálisabb, mert az állaga pont megfelelt. Nem az a hab, ami fröcsköl, és belemegy a szemedbe az oszcilláló mozgástól, hanem tökéletesen eloszlatható volt mindenhol. Nagyon kevés kellett belőle. Még mindig rengeteg van a tubusban, úgyhogy még minimum 3-4 hónapnyi használat van hátra.

Az egyetlen dolog, amit fel tudok hozni ellene az az, hogy pattintós a kupakja és nagy, ezért nem igazán utazóbarát. Viszont a fürdőszoba polcán remekül mutat. Az elegáns fekete-fehér design:) Nálam a Benton Aloe BHA toner követi.

Az összetevői között:

Nem csak én szerettem, de jó pár teljesen pozitív értékelése van a Benton arctisztító habjának.
Maria például ezt írta róla: „Egyszerűen IMÁDOM. Az eddigi arclemosóim mind szárították a bőrömet és kellemetlen érzést hagytak maguk után /durva, száraz/. Ez tényleg puhítja és hidratálja a bőröm. Hatalmas kiszerelésben értékesítik így sokáig elegendő lesz /bár lánykám is rákapott és az ő üde bőre is imádja -babapopsis lesz/. Szerintem örök darab:) „

Ti próbáltátok már?

Benton-arclemoso-hab-1