Tartós, szuper állagú, telt színű, vízálló szemceruza

Egész nap a helyén marad, és nem csak feketében van a Missha M Super Extreme Vízhatlan puha szemceruzájaEgész nap a helyén marad, és nem csak feketében van.


A szemceruza számomra az egyik legfontosabb a sminkben. Szinte mindig használom. Volt már olyan, hogy alkalmi sminket kellett készítenem szemhéjpúder nélkül, és szemceruzával-pirosítóval-highlighterrel álomszép füstös szemfestéseket készíthettem.

A szemceruza jóval több annál, minthogy kihúzom vele a vízvonalat. Kialakíthatom vele a szemfestés formáját, mélységet vagy éppen élénkséget adhatok neki, sőt sokkal tartósabbá tehetem a sminket.

Arról nem beszélve, hogy szemceruza milyen sok színben létezik, ehhez képest a legtöbb sminkszettben messze a fekete a nyerő, pedig a többi árnyalat is izgalmas.

Ezért is döntöttem úgy, hogy a Missha M Super Extreme Vízhatlan puha szemceruza Deep Wine árnyalatát választottam ki a teszthez.

Szinte minden szemszín nagyon sokat kaphat egy burgundis/bordós szemceruzától. Élénkebb, élettelibb tekintet köszön majd vissza a tükörből. Ha pedig bronzos szemhéjpúderrel mész át felette, akkor is mesés árnyalatot ad.

Ez a szemceruza nagyon más, mint általában a többi. A megjelenése luxust sugároz, és a ceruzatest sokkal vastagabb. Csavarós kivitel, azaz nem a klasszikusan hegyezhető fajta. Mind kicsavarni, mind visszacsavarni egyszerű. A kupakja mutatja, hogy milyen színű a tartalma. Ha leveszed a végét, akkor pedig egy szivacsos, közepesen tömör satírozót találsz. Nagyon szépen lehet vele eldolgozni a ceruzát.

A ceruza puha, de nem az a szuperpuha, ami összevissza kenődik. Nagyon jó a tapadása, finoman el lehet dolgozni, egy darabig a felvitel után, aztán fantasztikusan fixálódik, egész nap gyönyörűen a helyén marad, akkor is, ha önmagában használom.

Kb 50 szemceruzám van, és a Missha M Super Extreme Vízhatlan puha szemceruza az egyik kedvencem, rengeteget használom.

A csavaros kivitelt személy szerint nem szeretem annyira, mert nem lehetek benne biztos, hogy mikor fogy ki. A másik ok, hogy nem tudom olyan könnyen hegyezni, mint a klasszikus ceruzákat. Igaz, hogy erre a funkcióra ritkán van szükségem, ilyenkor egy ecsettel veszek le inkább belőle, és azt használom a felvitelhez. A gazdag színe így is álomszépen átjön.

Frissítés: A Missha M Super Extreme Vízhatlan puha szemceruzát már nem forgalmazzul