Pont ilyen a tökéletes natúr mélyhidratáló

Összetevők: pipa, állag: pipa, csomagolás: pipa, ár: pipa, táplálás: pipa, illat: pipa, felszívódás: pipa, design: pipa

Amikor azt mondom, hogy natúr, akkor pontosan erről beszélek. Minden klappol vele. Az összetevők, a csomagolás, az állag, az illat, a felszívódás, a design, még az ár is. Valahogy pont jól álltak a csillagok, amikor a Thefaceshop Arsainte Ecotherapy nappali hidratálóját fejlesztették.

A Thefaceshop annyira odafigyelt a természetbarát kialakításra, hogy a csomagolás lebomló papír, mégpedig szójatintával írt, hogy még tutibb legyen. A színei a klasszikus natúrkozmetikai színek: bézs alap zölddel. Hogy elegánsabb legyen az összhatás, arannyal díszítették.

A „flakon” fémből van. Ez kellemes meglepetés volt. Sokkal jobban néz ki élőben, mint a képen. A fém flakonnak súlya is van, abszolút hozzáad az érzethez. Időtlenséget sugall, és ugyanakkor tökéletesen megvédi a benne lévő krémet. Hónapokkal később még ugyanolyan jól néz ki, mint újkorában.

A pumpás kivitel, és a fénytől elzártság segít a krémet jó állapotban tartani. Jól adagolható, akár egyetlen cseppet is ki tudok nyomni belőle, és az állaga könnyed, szinte folyékony. A felszívódása extragyors, mégis tápláló. Az én érzékeny, kombinált bőröm imádta. Hamar beitta, és ahol akartam, még rétegezhettem is. A 125 ml nagyon sokáig elég. Mivel érzékeny bőrre is tökéletes választás, szívesen használom sminkoktatáson a bőr előkészítésére, hiszen szépen „összerántja a bőrt”, és gyorsan rá is sminkelhetek.

Az illata diszkrét, ugyanakkor üde hatású. Nincs semmi mesterséges érzete. Gondolom annak köszönhető, hogy víz helyett bambuszkivonat adja az alapját.

Mi az egyetlen hibája szerintem? A fényt kizáró fém flakon sok szempontból fantasztikusan funkcionál, de ugyanakkor nem tudom, hogy mikor fogy majd ki. Ez az egyetlen dolog, amit fel tudok hozni ellene, de az igazság az, hogy még így is maradnék ugyanennél a megoldásnál.

ECOCERT minősített mélyhidratáló. Vegyszermentes, parabénmentes, olajmentes, alkoholmentes, GMO mentes, Triclosanmentes, benzopenone - mentes.

Nem csupán én imádom. Akin csak használtam, mindenki felírta magának beszerzésre. Az ára is kellemes, ami miatt szintén a legmenőbbek között kellene lennie.

Szerintem az egyik legalulértékeltebb hidratáló, amit pedig jó eséllyel bárki (beleértve a férfiakat is) azonnal megszeret. Mind az illata, mind a hatása, mind az állaga, mind a csomagolása alapdarabbá teszik a polcon.

Frissítés: A Thefaceshop Arsainte Ecotherapyt már nem forgalmazzuk, ITT tudsz válogatni hidratálóink között.